KAKO FUNKCIONIŠE USLUŽNI PARKING NA AERODROMU U BEOGRADU KAKO FUNKCIONIŠE USLUŽNI PARKING NA AERODROMU U BEOGRADU
nedelja, 06 mart 2022 11:31

KAKO FUNKCIONIŠE USLUŽNI PARKING NA AERODROMU U BEOGRADU

 

Uslužni parking na aerodromu je biznis koji poslednjih godina sve više napreduje, kako u Beogradu tako i u Nišu. U inostranstvu se ove usluge koriste više od 40 godina, ali kao što znamo, kod nas sve stigne sa zakašnjenjem.

Ova usluga je nastala kako bi olakšala putovanja avionom, aerodrom je udaljen 20ak kilometara od centra Beograda, pa transport do terminala većini predstavlja problem. Ukoliko ste vozač i posedujete sopstvena kola, najjednostavniji način transporta je da svojim kolima dođi do aerodroma i ostavite ih na uslužnom parkingu.

BENEFITI USLUŽNOG PARKINGA NA AERODROMU

Ono što vas sigurno najviše zanima je bezbednost vašeg automobila, a vlasnici parkinga su o tome najviše vodili računa. Iako se parking nalazi daleko od gradskog jezgra, vaš mezimac je potpuno siguran.

Parking je potpuno ograđen, a u svakom trenutku na posedu se nalazi minimum jedan član obezbeđenja, tako da niko ne može pristupiti vašim kolima. Kako bi sigurnost podigli na viši nivo, i svojim potencijalnim klijentima pružili više poverenja, kompletan prostor je pod video nadzorom, a vi dobijate link sa pristupom kameri koja snima vaš auto. Zar to nije fenomenalno?

Svaka usluga da bi zaživela u ovo vreme kada se živi jako brzo, mora biti jednostavna i praktična, naročito kada je u ovom slučaju brzina presudna zbog čekiranja. Rezervacije se vrše online ili putem telefona, najbolje je da pozovete što ranije kako bi bili sigurni da vas mesto čeka. Ukoliko ne znate gde se parking nalazi, dobićete detaljan vodič gde se nalazi i kako doći do njega.

S obzirom da većina ljudi žuri na čekiranje, papirologija pri dolasku na parking završava se za svega par minuta, tako da se odmah kreće ka terminalu. Prednost je što se parking nalazi na svega nekoliko minuta vožnje, tako da ćete od dolaska na parking do čekiranja izgubićete samo 10ak minuta. Verujemo da će vam ova informacija značiti zbog planiranja.

Kako bi usluga bila kompletna u sklopu cene parkinga uračunat je i transport od parkinga do aerodroma i od aerodroma do parkinga u povratku, službenim automobilom. Ova dodatna usluga je jako važna, pogotovu u povratku ako je let tokom noći, pa nećete morati da čekate na terminalu već će vas prevoz čekati odmah.

I naravno, ova usluga vam pruža mogućnost da sami organizujete vaše vreme, krenete na aerodrom kad god želite. Takođe, nećete morati da čekate taksi ili da molite prijatelje da vam učine uslugu.

 

NAJJEFTINIJI PARKING NA AERODROMU

Pored činjenice da ćete ukoliko do aerodroma odete svojim automobilom uštedeti vreme, na taj način ćete uštedeti i novac u poređenju sa taksi prevozom.

Taksi službe uvidele su rast potražnje za transportom do i od aerodroma, pa tako sada imate fiksne cene transporta u zavisnosti od dela grada. Od februara 2022. godine dodatno su poskupele cene taksi usluga, dok je cena parkinga i dalje ista.

Privatan parking se višestruko isplati ukoliko putujete na nekoliko dana, uštedećete i preko 25€ u odnosu na taksi prevoz. U jednom pravcu taksi će vam uzeti od 20€, a ukoliko živite u nekom udaljenijem delu cene su i više. Tako da će vas transport do aerodroma koštati najmanje 40-50€.

Parking na aerodromu košta od 200rsd do 700rsd po danu, u zavisnosti od ukupnog broja dana. Za 40€, koliko bi platili taksi u oba pravca, vi imate mogućnost da svoj automobil ostavite 10 dana na parkingu. Da napomenemo da je transfer od parkinga do aerodroma, i u povratku od aerodroma do parkinga uključen u cenu.

SKY PARKING NA AERODROMU NIKOLA TESLA

Da li smo uspeli da vam približimo i pojasimo kako funkcioniše parking na aerodromu? Ukoliko do sada niste koristili ovu uslugu, da li sada želite?

Kako ne bi gubili vreme na istraživanja koji parking izabrati, mi ćemo vam olakšati ovaj posao i preporučiti “Sky parking”. Posetite sajt “skyparkingaerodrom.rs”, informišite se detaljnije o cenama, načinu rezervacija i sačuvajte kontakt, nikad se ne zna kada ćete naići na neki povoljan aranžman, a nećete znati da pronađete kontakt parkinga.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.