NASTAVLJAJU SE RADOVI NA ASFALTIRANJU ULICA NA TERITORIJI GRADA SOMBORA NASTAVLJAJU SE RADOVI NA ASFALTIRANJU ULICA NA TERITORIJI GRADA SOMBORA
četvrtak, 29 septembar 2022 07:15

NASTAVLJAJU SE RADOVI NA ASFALTIRANJU ULICA NA TERITORIJI GRADA SOMBORA

Pobolјšanje putne infrastrukture u Somboru i naselјenim mestima, jedan je od važnijih zadataka, koje je ispred sebe postavila Gradska uprava Grada Sombora.

Tim povodom, gradonačelnik Sombora, Antonio Ratković je, sa svojim saradnicima, obišao radove na asfaltiranju ulica u Mesnoj zajednici „Crvenka“ u Somboru.

“U toku je asfaltiranje Partizanske ulice u dužini od oko 650 metara, kao i pripremni radovi u ulici Stefana Dečanskog. Asfaltiranje u ovoj ulici očekujemo u narednim danima, tako da ćemo, što se tiče MZ Crvenka završiti kompletno radove koje smo planirali za 2022. godinu. Nakon ovih radova nastavlјamo i u drugim mesnim zajednicama sa presvlačenjem ulica i trotoara“, rekao je Ratković.

Asfaltiranjem dotrajalih puteva, značajno će biti unapređena bezbednost svih učesnika u saobraćaju, a u velikoj meri će olakšati građanima kretanje kroz somborske ulice.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.