ODLIČAN POČETAK KRAJINOVIĆA: Srušio Amerikanca za osminu finala Kvinsa ODLIČAN POČETAK KRAJINOVIĆA FOTO: M. Vukadinović
četvrtak, 16 jun 2022 08:41

ODLIČAN POČETAK KRAJINOVIĆA: Srušio Amerikanca za osminu finala Kvinsa

SRPSKI teniser Filip Krajinović odlično je počeo učešće u Kivnsu, na turniru iz serije 500. On je u prvom kolu pobedio Amerikanca DŽensona Bruksbija sa 6:4, 6:3.

Morao je momak iz Sombora (48. na ATP listi) u prvom setu dva puta da juri brejk zaostatka i u tome je uspeo. Na kraju je u maratonskom 10. gemu iskoristio tek šestu brejk loptu i uspeo da dobije uvodni segment meča.

Prvi do prilike da rivalu oduzme servis u drugom delu meča imao je 33. igrač sveta, ali je Krajinović odbio taj nalet i potom došao do brejka u šestom gemu što je ispostavilo se bilo dovoljno da se dođe do pobede.

Ipak, mogao je Burksbi da zakomplikuje stvari u ovom setu, ali je Srbin uspeo da spase brejk loptu i na kraju trijmfuje.

Krajinović će u drugom kolu igrati protiv još jednog Amerikanca, iskusnog Sema Kverija.

Izvor: novosti.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.