utorak, 24 maj 2022 04:36

Predstava „Aska i vuk” 4. juna u „Fabrici snova”

U subotu, 4. juna u 17 časova, u „Fabrici snova“,biće prikazana predstava „Aska i vuk“, Pan Teatra iz Beograda.

Karte po ceni od 300 dinara dostupne su u prodaji radnim danima, počevši od ponedeljka, 30. maja, u terminu od 10 do 13 časova ili na dan predstave od 16 do 17 časova.

Pozorišna predstava „Aska i Vuk” (rađena po dramatizaciji poznate pripovetke Ive Andrića) govori o snazi umetnosti – kako se fizički slabija ovčica Aska može suprodstaviti daleko snažnijem vuku, svojim jedinim oružjem – igrom.

Dobro i lepo uvek pobeđuje zlo, samo treba biti uporan. Scenski pokret, klasična muzika i baletska koreografija zauzimaju značajno mesto u ovoj predstavi, pa je i na taj način edukativna i prilagođena najmlađem uzrastu dece.

izvor:025info.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.