utorak, 19 oktobar 2021 08:11

„Bilo je kao u horor filmu... Jokić? Svi su toliko prokleto osetljivi“

Srpski košarkaš Nikola Jokić kritikovao je saigrače u ekipi Denver Nagetsa pred početak nove sezone, dok je trener Majkl Meloun dodao da je njihova igra „bila kao horor film“ i podržao centra iz Sombora.
Kako je naveo Meloun, Denver je u pet mečeva ostvario samo jednu pobedu, i to protiv Oklahome posle produžetka, a povremeni centar reprezentacije Srbije je bio vidno nezadovoljan.
„Momci, loši smo. Ne radimo ništa, samo trčimo po terenu. Ne znamo kako nam idu akcije, ne igramo našu odbranu. Ne igramo odbranu kako znamo i umemo. U sredu će nas razbiti“, navodno je izjavio Jokić.
Sa njegovim stavom se složio Meloun, koji je imao šta da kaže svojim izabranicima tokom gledanja snimka poslednjeg treninga.
„Bilo je kao u horor filmu. Citirao sam čuvenog filozofa gospodina Džonatana Vudena. Nemojte nikada da pomešate aktivnost sa uspešnošću. Mi smo samo trčali po terenu. Ja nemam problem time da 'prozovem' svakoga za njegov deo odgovornosti“, kristalno jasan bio je Meloun.
Reči aktuelnog MVP-a najbolje košarkaške lige na svetu ne smetaju treneru Melounu, već naprotiv, pa na Jokićev komentar odgovara:
„Momci treba da imaju hrabrost da budu iskreni i da slobodno kažu šta imaju, a da istovremeno ne budu toliko prokleto osetljivi. Ovih dana su svi toliko prokleto osetljivi. Nadam se da ćemo odrasti u tom segmentu“, podvukao je trener Grumenja.
NBA liga počinje u noći između utorka i srede utakmicama Bruklin – Milvoki i Lejkers – Golden Stejt, dok Denver prvi meč igra dan kasnije protiv Finiksa.

izvor:rs-latsputniknews.com

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ćе sе za prеdstojеćе praznikе uputiti van granica Srbijе, a ukoliko planiratе da putujеtе, važno jе da provеritе d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.