sreda, 24 mart 2021 05:50

Nove olakšice za somborske ugostitelje

Kako je zbog mera koje je doneo Krizni štab u cilju suzbijanja širenja virusa COVID 19 obustavljen rad ugostiteljskih objekata, članovi Gradskog veća odobrili su na današnjoj, 31. sednci, da se dodatno umanji naknada za korišćenje dela javne površine radi postavljanja bašta ugostiteljskih objekata u visini od 50% za period nakon 15. marta 2021. godine.

Na istoj sednici većnici su dali saglasnost da se obustavi naplata mesečnog zakupa svim zakupcima ugostiteljskih objekata i turističkih agencija, koji imaju ugovor o zakupu poslovnog prostora zaključen sa JKP „PROSTOR“ Sombor, počev od 15.03.2021. godine.

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ljudi se suočavaju sa finansijskim izazovima u određenim periodima svog života. Bilo da se radi o neočekivanim tro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.