utorak, 19 januar 2021 06:46

Gradsko veće Sombor: Servis za podršku roditeljstva i u 2021. godini

Gradsko veće Grada Sombora održalo je danas 21. sednicu kojom je predsedavao gradonačelnik Antonio Ratković. Članovi Gradskog veća odlučivali su o 16. tačaka dnevnog reda.

Gradsko veće dalo je saglasnost na predlog Deklaracije o ulozi funkcije upravljanja ljudskim resursima u organima Grada Sombora, kao i na predlog Programa korišćenja sredstava za zaštitu životne sredine Grada Sombora za 2021. godinu, što će se naći pred odbornicima na nekoj od narednih sednica Skupštine grada.

Na današnjoj sednici članovi Gradskog veća odobrili su Pravilnik o uslovima obezbeđivanja i pružanja usluge narodne kuhinje. Prema novom pravilniku proširuje pravo na veći broj korisnika, detaljnije se definišu uslovi, način ostvarivanja, finansiranje i realizacija usluga narodne kuhinje kroz topli obrok i podelu paketa hrane.

Grad Sombor i u 2021. godini nastavlja sa Servisom za podršku roditeljstva, koji će kao i do sada sprovoditi Crveni krst Sombor. Servis je namenjen roditeljima koji su zaposleni i imaju dvoje i više dece mlađe od 15 godina i/ili starijeg člana domaćinstva na teritoriji grada Sombora i 5 naseljenih mesta. Usluge koje se pružaju su pranje, sušenje i peglanje garderobe, posteljine i ćebadi, a za ovu meru populacione politike Grad je izdvojio sredstva u iznosu od 2.876.000,00 dinara.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.