Prodaje se somborski Boreli, početna cena 56 miliona dinara Prodaje se somborski Boreli, početna cena 56 miliona dinara
četvrtak, 26 novembar 2020 06:07

Prodaje se somborski Boreli, početna cena 56 miliona dinara

Imovina somborske fabrike obuće “Boreli” u stečaju ponuđena je na prodaju javnim prikupljanjem ponuda.

Agencija za licenciranje stačajnih upravnika objavila je da je imovina ovog društvenog preduzeća procenjena na 56,4 miliona dinara.

Predmet prodaje čine magacin od 3.800 kvadrata, pomoćne zgrade, metalne garaže. Depozit za učešće u javnom nadmetnju iznosi 11,2 miliona dinara, a rok za dostavljanje ponuda je 16. decembar. Istog dana u novosadskoj kancelariji Agencije za licenciranje stečajnih upravnika biće organizovano javno otvarnje ponuda.

Ovo preduzeće je u stečaju od 2016. godine.

Izvor: dnevnik.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.