Apatin

Uz pretnju sekirom opljačkali Apatince

U ponedeljak, nešto posle 21 čas, nedaleko od kontejnera u Bloku 112, dvoje Apatinaca u šetnji presrela su dvojica mlađih muškaraca i, uz pretnju sekirom, ženi oteli torbicu i pobegli.

Prestravljeni par je obavestio policiju koja je, još iste večeri, identifikovala i uhapsila počinioce. Reč je o dvojici mladića, koji privremeno borave i rade u Apatinu.

-Gledala smo televiziju, kad sam odjednom čula viku i zapomaganje. Istrčala sam na terasu, ali od drveća ništa nisam videla, samo sam i dalje iz pravca staze koja vodi ka gradu, negde u delu skretanja ka garažama, čula pozive u pomoć. Malo kasnije videla sam i policiju, a od dece koju sam odmah, u strahu, pozvala telefonom, sam čula da su žena i muškarac napadnuti sekirom i opljačkani, prepričava sinoćni događaj žena iz zgrade S-7.

Kako saznajemo samo veče pre isti dvojac je, na šetalištu, u centru grada, nedaleko od crkve, napao i jednog starijeg čoveka i od njega, nakon šamara, oteo torbicu, u kojoj su mu bila dokumenta i veća svota novca.

-Uzeli su manju količinu dinara, a torbicu bacili. Sreća za vlasnika da nisu primetili evre, koji su se nalazili u jednoj pregradi torbice i da je niko, punih 24 časa nije primetio bačenu u travi, nedaleko od crkve. Pronašao je policajac, koji je, nakon prijave o napadu, detaljno pregledao teren, navodi naš izvor.

Novac je vraćen vlasniku, a razbojnici uhapšeni.

Izvor: apatinskenovine.rs

Još vesti iz kategorije...

Top