Apatin

Tokom vikenda u apatinskom bioskopu šest projekcija

U bioskopu apatinskog Kulturnog centra tokom narednog vikenda (25. i 26. januara 2020.) će biti održano šest projekcija.

U subotu, 25. januara od 16 časova biće prikazana avanturistička komedija „Dulitl“, dok je od 18 i od 20 časova na repertoaru ruski film „Sluga“ u kojem igra Miloš Biković.
U nedelju, 26. januara od 16 časova najmlađi će moći da pogledaju animirani film „Patrolne šape“, dva sata kasnije će početi projekcija filma „Dulitl“, dok je termin od 20 časova rezervisan za komediju „Sluga“.

PATROLNE ŠAPE
Datum prikazivanja: NEDELJA, 26.01. 2020. u 16:00 časova
Sadržaj filma: “Patrolne šape” su šest herojskih štenaca koje predvodi dečak Rajder. Svaka kuca ima svoj talenat i moć, Oni zajedno pokazuju da nijedan posao nije pretežak, nijedno štene nije premalo i edukuju sve uzraste o građanskom ponašanju, društvenim veštinama i rešavanju problema
Trejler: Https://Www.Youtube.Com/Watch?V=1UdI_eoDPKQ

DULITL
Datum prikazivanja: SUBOTA, 25.01. 2019. u 16:00 časova, NEDELJA, 26.01. 2019. u 18:00 časova
Sadržaj filma: Nakon što je izgubio suprugu sedam godina ranije, ekscentrični dr DŽon Dulitl (Robert Dauni DŽunior), poznati doktor i veterinar, povlači se iza visokih zidina Dulitl dvorca sam sa svojom grupom egzotičnih životinja. Ali kada se mlada kraljica teško razboli, bezvoljni Dulitl je primoran da se uputi u epsku avanturu do mitskog ostrva u potrazi za lekom, koristeći svoju pamet i hrabrost, dok se susreće sa starim neprijateljima i otkriva čudesna stvorenja.
Doktoru se na ovom putovanju priključuje mladi, samoprozvani šegrt (Hari Kolet, Dunkirk) i zanimljiva životinjska družina, koju čine nervozni gorila (dobitnik Oskara Rami Malek), entuzijastična ali pomalo ograničena patka (dobitnica Oskara Oktavija Spenser), duo koji se stalno prepire a čine ga cinični noj (Kumail Nandžijani, The Big Sick’s) i optimistični beli medved (DŽon Sina, Bamblbi) i tvrdoglavi papagaj (dobitnica Oskara Ema Tomson), koji je Dultilov najpoverljiviji savetnik. U filmu takođe igraju Antonio Banderas, Majkl Šin (Kraljica) i dobitnik Oskara DŽim Brodbent a glasove su pozajmili i još jedna dobitnica Oskara Marion Kotijar, Franses de la Tur, Rejf Fajns, Selena Gomez, Tom Holand i Krejg Robinson.
Trejler: Https://Www.Youtube.Com/Watch?V=YlWRZ_qFljg&Feature=Emb_logo

SLUGA
Datum prikazivanja: SUBOTA, 25.01. 2019. u 18:00 i u 20:00 časova, NEDELJA, 26.01. 2019. u 20:00 časova
Sadržaj filma: Rođen u bogataškoj porodici, mladi Grigorij, „Griša“ (Miloš Biković) je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“. Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere.
Uz pomoć starog prijatelja, psihologa, otac smišlja plan da rehabilituje svog neposlušnog sina. Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga bez veza i bez primesa života kakav je do tada živeo. LJudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuli za recimo – mobilne telefone. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čoveka koji ceni mala životna zadovoljstva i vredan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i naravno, ljubavi.
Trejler: Https://Www.Youtube.Com/Watch?V=Mm94_KOnAvo

Cena ulaznica za sve projekcije je 250 dinara.

Izvor: apatinskenovine.rs

Top