Apatin

Izvučen još jedan utopljenik iz Dunava kod Apatina

Danasrano popodne, na Dunavu kod Apatina isplivalo je beživotno telo nepoznate muške osobe. Ovo je drugi utopljenik pronađen u Dunavu kod našeg grada u poslednje dve sedmice. Naime, 15. novembra izvučeno je telo žene, čiji identitet još uvek nije utvrđen i koja je, pre devet dana, sahranjena na našem groblju, kao NN osoba.

I današnji utopljenik je izvučen na obalu kod kajak-kućice. Policija je obavila uviđaj i povela istragu kako bi se utvrdio njegov identitet.

-Po nekim procenama radi se o muškarcu starosti oko 40-ak godina, koji je na sebi imao perjanu jaknu. Zbog toga što je telo duže bilo u vodi, ne može se utvrditi boja njegove kože, odnosno reći da li se radi o nekom od migranata koji su pre 20 dana nestali u talasima Dunava prilikom prevrtanja čamca dok su pokušavali ilegalno da pređu hrvatsku obalu. Kod njega je pronađen mobilni telefon i par stotina dinara, navodi naš izvor blizak istrazi.

Telo nesrećnog čoveka biće poslato na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Novom Sadu. Ukoliko se ni nakon obdukcije ne utvrdi njegov identitet i on će, kao i utopljenica pre, biti sahranjen u Apatinu kao NN osoba.

Izvor: apatinskenovine.rs

Još vesti iz kategorije...

Top