Horoskop

Horoskop za vreme vladavine blizanaca od 22. 5. do 21. 6. 2014.

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate...

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao

Finansije su vam uvek na prvom mestu. Nerado menjate navike kada je posao u pitanju, ali ovog puta bićete primorani na takav potez. Očekujete realizaciju jednog posla koji bi vam doneo veliki prihod, ali doći će do izvesnog zastoja i velika je verovatnoća da će biti odložen do sledećeg meseca. Postoje poslovi koji će vam biti aktuelniji, a na koje niste računali. Taj projekat vam može doneti određenu popularnost ili izvesno priznanje među kolegama, ali baš zbog toga otvara se određeno polje neprijatelja, pa bi bilo dobro da povedete računa kako se postavljate. Vaš vladar Mars kreće direktno i vi ćete posle 18. maja zauzeti siguran pravac u poslovnom planu. Kao da ste se izgubili tokom poslednjih meseci, mnogo toga ste započeli, ali niste uspeli da završite. Konačno je tome došao kraj i možete da se opustite. U ovom periodu očekuje vas službeno putovanje u inostranstvo.

Ljubav

Još ste pod utiskom lepih emocija koje vas prate od prethodnog meseca. Ukoliko niste našli partnera, ne budite razočarani, verovatno nije bilo kvalitetnih emocija kakve vi očekujete. Od onih ste osoba koje se ne prepuštaju emocijama tako lako, za to vam je potrebno vreme. Ovnovi koji su bili u vezi, a u međuvremenu je došlo do nesuglasica, položaj planeta ne ukazuje na nastavak veze, odnosno braka. Ukoliko ste uspeli da popravite odnos sa partnerom, nemojte se previše opuštati, nastavite da unapređujete vezu jer ćete i tokom ovog meseca biti na nekoj vrsti ispita.

Tokom narednog perioda većina predstavnika ovog znaka baviće se preispitivanjem veze i analiziranjem partnerovih osećanja. Nije isključeno da ćete napraviti neku ljubomornu scenu samo da proverite koliko je partneru stalo do vas. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas brojni susreti i ljubavne avanture u kojima ćete i te kako uživati. U ovom periodu mogu vam se udvarati i mlađi, i stariji, i bivši partneri. U svakom slučaju, pred vama je period dobrog provoda, raznih zabava i druženja. Bićete primećeni u društvu i raspoloženi da odgovarate na zanimljive pozive koji će stizati sa svih strana. Ukoliko imate stalnog partnera, prijaće vam novi događaji koji donose ljubavnu harmoniju i mame osmeh zadovoljstva na licu voljene osobe.

Zdravlje

Više pažnje posvetite zubima, redovno kontrolišite pritisak i ojačajte imunitet.

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao

Maksimalno ste usmereni na finansije, ali i prilično nezadovoljni jer znate da ništa ne možete da promenite. Niste navikli da funkcionišete bez novca, pa samim tim i neki vaši planovi su u zastoju. Veći deo narednog perioda biće povoljan jer će vam najzad neko vratiti novac od kojeg ste se oprostili. Ipak, bilo bi dobro da povedete više računa o troškovima i da materijalne rashode svedete na minimum. Dok nemate novac u rukama ili na računu, ne trošite unapred.

Osim toga, u ovom periodu moraćete da rešavate i određene pravne stvari koje već dugo odlažete. Nije vreme za promenu posla, pogotovo što je poslovna saradnja sa inostranstvom krajnje neizvesna zbog nekih nerešenih pravnih stvari. Ponovite aplikaciju, ali prethodno pretražite nedostatak dokumenata. Nešto što ste morali da trpite poslednjih nekoliko meseci, konačno se privodi kraju i mada nećete moći da se oslobodite tajnih neprijatelja neke ćete uspeti da naterate da promene svoje stavove i da vas više poštuju. Zbog nekih problema iz prošlosti bićete primorani da potražite savet pravnih stručnjaka i da javno branite svoj stav.

Ljubav

Za većinu Bikova ovo je period koji ukazuje da ne znate na čemu ste, ali novi susreti početkom juna mogu vas pokrenuti i motivisati. Stalo vam je da prevaziđete emotivnu krizu kroz koju prolazite i na korak ste od donošenja nove odluke koju želite da saopštite partneru. Nije vam lako da ostvarite ravnotežu između glasa razuma i osećanja, a partner negoduje i pokušava da vas ubedi u nešto drugo. Razgovor ili podrška bliskih prijatelja uvek pozitivno deluju na vaše raspoloženje i samopouzdanje. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali uz veliko strpljenje. Izvesno udaljavanje od voljene osobe trebalo bi da vas podstakne da pronađete dobro rešenje.

Ukoliko ste mladi ili slobodni, ljubavni susreti i kontakti sa zanimljivim osobama tokom narednog perioda poslužiće kao zamena za neke vaše neostvarene želje. Savet jednog prijatelja može da se pokaže kao pogrešan. Ukoliko ste u vezi, očekuju vas veliki konflikti koji bi mogli da dovedu i do privremenog raskida. Nesuglasice oko nekih sitnica ili nedostatak partnerove pažnje samo će produbiti jaz među vama. Za one koji su u dužim vezama ili u braku, u ovom periodu planovi vezani za porodicu i kuću biće prioritetni.

Zdravlje

Povedite više računa o ishrani, kontrolišite masnoće u krvi, ali i krvni pritisak.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao

Sa poslom niste mnogo zadovoljni jer ste očekivali više. Još ne funkcionišete onako kako biste želeli, pre svega zbog velike presije i nervoze, a imate i utisak da stalno tapkate u mestu. Kontakti sa inostranstvom prilično su neizvesnii, jer situacija često krene u suprotnom pravcu u odnosu na ono što je dogovoreno. Zato bi bilo dobro da neke poslovne planove koji se odnose na inostranstvo privremeno odložite i sačekate povoljnije dane.

Ukoliko zanemarite poslovanje sa inostranstvom, pred vama je vrlo aktivan period na poslovnom planu. Tokom celog narednog perioda Merkur, vaš vladar, kretaće se vašim znakom donoseći vam putovanja, kontakte sa inostranstvom, komunikaciju sa strancima i nove poslovne mogućnosti.

Najzad ćete izaći iz jednog napetog perioda koji vas prati od početka ove godine i dobićete nekoliko odličnih mogućnosti na poslovnom planu. Tačno ćete znati kojim putem bi trebalo da idete, a i finansijska situacija će se prilično stabilizovati. Ne planirajte i ne računajte na duže staze od početka juna.

Ljubav

Želite da iskristališete svoja osećanja i odredite emotivna očekivanja. Imate dovoljno snage samo kada se pored vas nalazi osoba sa kojom možete da podelite misli, emocije ili inspiraciju. Nežnost i pažnja vašeg ljubavnog partnera unosi smirenost i osećanje bliskosti u vaš zajednički život.

One Blizance koji su u dužoj vezi očekuje stresan period jer može doći do iznenadnog preokreta u odnosu sa partnerom. Neraščišćeni odnosi sa partnerom vas opterećuju, ili se volite ili svako ide svojim putem. Partner će često biti odsutan zbog putovanja ili poslovnih kontakata. Često imate osećanje da ste pomalo usamljeni, što vas čini impulsivnim, ali to zasada uspešno skrivate.

Mladi i slobodni Blizanci biće u prilici da ostvare brojne emotivne kontakte ili novu ljubavnu romansu. Već duže vreme želite da se zaljubite i da ostvarite vezu iz snova. Naredni period maksimalno iskoristite za susrete i društveni život i ne zapostavljajte prijatelje niti kolege. Tokom juna očekuju vas susreti sa osobama s kojima se već duže vreme niste čuli, a ni videli i bićete veoma prijatno iznenađeni njihovim reakcijama. Veoma ste privlačni suprotnom polu, pre svega zbog velikog i autentičnog šarma, pa ćete tokom ovog perioda imati minimum dve osobe sa kojima ćete flertovati.

Zdravlje

Problemi sa virusnim infekcijama, mokraćnim kanalima i grlom.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao

Ovaj mesec vam je naklonjen kada su poslovni projekti u pitanju, naročito sa osobama koje nisu iz vašeg mesta ili su na boljim pozicijama u odnosu na vas. Međutim, ne očekujte velike preokrete jer postoje određene prepreke u ispunjavanju vaših ciljeva. Zato je pametnije da se usmerite na rešavanje manjih poslovnih projekata. Bićete u situaciji da drugi utiču na vaše mišljenje što će vas činiti dosta nezadovoljnim i neodlučnim u poslovanju.

U proteklom periodu trpeli ste veliki pritisak, neizvesnost i nagle preokrete, ali posle 19. maja dobićete podršku planeta i najzad rešiti mnoge dileme, naročito uz pomoć jednog prijatelja. Velike promene u firmi konačno idu pravcem koji vama odgovara. U kući su majstori ili vas očekuju neki radovi jer planirate renoviranje stambenog prostora. Napetost koju je izazivao Mars ove zime svojim prisustvom u vašem domu, najzad će popustiti krajem maja, pa ćete se i vi stabilizovati.

Ljubav

Tokom maja sa partnerom ćete se često sukobljavati jer ćete gotovo uvek imati suprotno mišljenje. Ovog puta nećete biti mnogo raspoloženi za kompromise, zbog čega bi situacija mogla da bude prilično napeta. Ipak, partner će se iz sve snage truditi da vas bar malo oraspoloži. Ne pokušavajte da raspravljate o starim, neraščišćenim temama jer nećete imati uspeha.

Osobi koja vam se dopada jasno dajete do znanja da vam je stalo do harmoničnog odnosa, uzbudljive ljubavne romanse i strasne veze. Ukoliko ste mladi ili slobodni, priželjkujete novu ljubavnu romansu, a flert sa mlađim partnerom može da vas podstakne na razmišljanje o sopstvenim emocijama. Više se družite i krećite u krugu novih ljudi.

Slobodne Rakove u ovom periodu očekuje tajna ili veza na daljinu. Ne plašite se ljubavi koja može da vam donese zadovoljstvo. Godine nisu važne, ukoliko ste ispunjeni nadom i željom da nastavite vezu. Uživajte u novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Ljubavna sreća je dostižna, samo kada se nalazite u društvu osobe koja odgovara vašem ukusu i afinitetima.

Za one predstavnike znaka koji su u braku ovo će biti prilično napet period iako ćete pokušavati da spasete situaciju partner neće biti saglasan sa vašim predlozima. Ne trudite se da mnogo komunicirate i obelodanjujete svoja planove.

Zdravlje

Pojačana nervoza mogla bi da dovede do stomačnih i problema sa varenjem, dok će ženski pripadnici znaka imati ginekoloških problema.

LAV (23. 7. - 23. 8)

Posao

Ovog meseca nećete biti mnogo zadovoljni poslom. Koji god posao da započnete nailazićete na razne prepreke, probijaćete dogovorene rokove, većinu projekata obavljaćete sa velikim zastojem, rečju prilično nepovoljan period za posao. Osim toga, ni komunikacija sa kolegama neće biti najbolja, mada ste im svojevremeno skretali pažnju na situaciju koja vas je baš sada zadesila, ali oni kao da nisu želeli da vas čuju. Osećate da ste na kraju snage i nerava, jer ste se već umorili od stalnog ponavljanja.

Tokom narednog perioda verovatno ćete biti u prilici da ponovo pokušate da realizujete jedan posao koji ste već nekoliko puta započinjali i odustajali, ali ovog puta imaćete više sreće i uspešno ćete ga ostvariti. Poslovnu pomoć očekujete više od suprotnog pola jer vas jednostavno više podržavaju i dodatno motivišu. Mnogim Lavovima će se ukazati šansa za posao u inostranstvu ili rad u inostranoj firmi. Ovu priliku nikako nemojte da propustite.

Ljubav

U ljubavi ste prilično konfuzni, a nije vam jasno šta bi trebalo da promenite. Niste od onih koji žive u zabludi, ali osećate kao da ste u mat poziciji. Neke Lavove očekuju zanimljiva poznanstva, ali i neočekivana reakcija jer osoba koju budete upoznali neće ispunjavati neka vaša očekivanja. Komunikacija će i dalje biti problematična ili ćete se odlučiti da se ne izjašnjavate. Ne želite emotivno vezivanje i smišljate mnogobrojne izgovore kako biste opravdali svoje ponašanje i ćudljivo raspoloženje.

Imponuje vam saznanje da vam mnogi upućuju radoznale poglede, ne plašite se nego slobodno odgovorite na različite izazove u skladu sa svojim statusom i afinitetima. Bićete raspoloženi da se družite i zabavljate sa prijateljima i u takvom okruženju upoznaćete interesantnu osobu sa kojom ćete ući u vezu.

Ukoliko ste u vezi ili braku, obostrano nezadovoljstvo po pravilu najčešće se završava konfliktom. Ne trudite se da postignete kompromis, već sačekajte povoljniji trenutak, ukoliko želite da se pomirite s partnerom. Skloni ste ljubomori i preuveličavanju situacije što će dodatno otežati odnos sa partnerom.

Zdravlje

Raskorak u emocijama dovodi do neraspoloženja i pojačane nervoze. Ne dozvolite da stvari na koje ne možete da utičete utiču na vas. Moguća manja prehlada.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao

Niste nezadovoljni poslom koji trenutno obavljate, ali se nikad ne zadovoljavate istim. U ovom periodu biće vam ponuđeno nekoliko novih poslova ili ćete biti u prilici da obnovite saradnju sa osobama s kojima ste nekada sarađivali. A tu su i pregovori koji traju od februara, ali će se tek krajem maja situacija razjasniti a poslovi početi da realizuju. Bez obzira na to što vam se neki uslovi neće dopasti, prihvatite ih jer će se u bliskoj budućnosti situacija promeniti u vašu korist.

Većinu poslova tokom ovog perioda obavljaćete od kuće, ali će biti neophodno da putujete u inostranstvo ili da se stručno usavršavate. Veliki trud će se na kraju isplatiti, a jedino što manjka jeste novac koji klizi iz ruku i sve što zaradite jednostavno ode. Zabrinuti ste zbog situacije u porodici i nekih promena koje se događaju sa roditeljima ili decom.

Ljubav

Partner će vam biti važan tek od kraja maja. Kako niste najbolje emotivno raspoloženi svako poznanstvo, ma koliko kratko trajalo, dobro će vam doći. Konkretan razlog zašto se tako osećate ne postoji, jednostavno je takav period. Za neke predstavnike ovog znaka putovanje sa partnerom može biti prava promena. Pokušajte da ne ulazite u rasprave sa osobom s kojom ste u vezi jer ćete tako samo pogoršati situaciju.

Čini vam se da partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, što dovodi do čestih promena vašeg raspoloženja, pa su i sukobi neminovni. Osim toga, u ovom periodu bićete skloni da provocirate partnera i skloni čestim izlivima ljutnje. Bitno je da se ne zalećete u procenama niti da proveravate nečije emotivne namere. Budite dovoljno strpljivi i mudri u iščekivanju raspleta, moguća je ljubavna romansa, ali tek na drugi pogled.

Krajem perioda očekuju vas pozitivne promene, partner će izaći u susret vašim željama, a verovatno ćete upoznati atraktivnu osobu koja će ispuniti vaše kriterijume i očekivanja. Ukoliko ste u nekoj vrsti tajne veze, budite veoma oprezni jer se lako može obelodaniti. Oni koju su u vezi ili braku i dalje imaju problema s partnerom i trebalo bi da smanje tenziju. Pokušajte da se više okrenete partneru, da budete bliskiji i da se ne inatite.

Zdravlje

Boravite više u prirodi, udišite svež vazduh i ojačajte imunitet. U ovom periodu moguće su manje povrede, upale, infekcije i problemi sa donjim stomakom. Starije Device trebalo bi redovno da kontrolišu pritisak.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao

Reklo bi se da sve što ste ulagali u poslovne vode sada pruža pravu sliku o tome. Tokom celog perioda imaćete pojačanu energiju i motivaciju. Iako postoji još nekoliko nerazrešenih poslovnih situacija bitniji pomaci će vam dati entuzijazam da krenete upornije i naprednije. Vaši planovi i saradnja sa osobama iz inostranstva ili iz drugih gradova je u usponu.

Krajem maja očekujte veći priliv novca, ali ujedno povedite računa i na šta trošite i ne budite suviše rasipni. Neke Vage mogu da očekuju nove poslovne ponude, ali ćete morati da obavite nekoliko razgovora i da sredite nekakvu dokumentaciju. Vi ste možda i najlošije prošli tokom prethodnog perioda i zato sada imate razlog za slavlje jer je pred vama mirniji poslovni period. Veliku podršku i pomoć pružiće vam rođaci i prijatelji.

Ljubav

Odnos sa partnerom je već neko vreme poljuljan, ili vi ne verujete njemu ili on vama. Tokom ovog perioda bićete skloni aferama i možete osetiti da vam je moral pomalo narušen. Mala zadovoljstva predstavljaju put ka velikoj sreći, ali samo u zajedničkom preplitanju misli i osećanja. Potrebno je da iskreno razgovarate sa partnerom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove.

U ljubavi ne bi trebalo da igrate pogrešnu ulogu, zavaravajući se da je moguće zaštititi se od emotivnog razočaranja. Pokažite partneru da uvek postoji neki lepši ili srećniji put do zajedničke sreće. Verovatno ćete sresti osobu iz prošlosti koja će vam se ponovo udvarati, ali nećete biti preterano zainteresovani za nju. Poželećete da imate više slobode ili odnos koji vas neće opterećivati. Neke Vage, naročito muškarci, će se upustiti u tajnu vezu, a nije isključena ni veza na daljinu ili ćete se upoznati na nekom putovanju.

Za one predstavnike znaka koji su u braku povoljniji ljubavni period počinje krajem maja. Potrebno je malo prostora bez obzira na sam odnos, ali ne očekujte razumevanje od partnera. Ukoliko ste u braku, sa partnerom uživajte kad god ste zajedno. Vaši ljubavni snovi i planovi mogu se ostvariti.

Oni koji su u vezi naredni period donosi razdvojenost od partnera, zbog putovanja ili obaveza, što može dovesti do nezadovoljstva i raskida. Slobodne Vage očekuju nove ljubavi...

Zdravlje

Problemi s bakterijama u mokraći su prolazni, ali je neophodno lečenje jer mogu dovesti do ozbiljnih problema sa bubrezima. Takođe, obratite pažnju na kičmu, naročito lumbalni deo.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao

Malo ste se prezasitili posla kojim se sada bavite. Potrebna vam je promena i bolja motivacija. Krajem maja detaljno analizirajte poslovnu situaciju i pokušajte da utvrdite kakve su vam šanse da nešto promenite na ovom polju. Za one koji nisu rešili poslovnu situaciju postoji mogućnost da sa vama kontaktira poslodavac kod koga ste nekada radili ili sarađivali u kontaktu, pa će vam se pružiti prilika za novi posao.

Ova godina vam je naklonjenija za stvaranje novca i potrudite se da je maksimalno iskoristite. Pravni dokumenti neka ostanu još neko vreme u fioci. Situacija na poslu se polako sređuje i krajem maja očekujte pozitivan odgovor. I dalje vas muči finansijska situacija i neki problem sa nekretninom, nažalost, to stanje se neće promeniti još izvesno vreme, ali ćete bar bolje moći da se organizujete od ovog meseca.

Ljubav

Slobodni predstavnici znaka imaće pojačanu potrebu da se upuste u neku novu vezu. Ali, pre nego što to pokušate dobro preispitajte situaciju, odnosno da li i druga strana želi to isto. Delujete vrlo privlačno i inspirisani ste za novu emotivnu ulogu, ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Novi događaji uneće izvestan nemir u vaš porodični ili ljubavni život. Pod uticajem snažnih emocija često menjate ne samo raspoloženje nego i odluke.

Talas novih i uzavrelih emocija predstavlja put do zajedničke sreće. Bitno je da usrećite partnera i da osećate uzajamnu naklonost. Imate utisak da lako osvajate različite osobe koje pobuđuju vašu emotivnu pažnju. Iako niste previše komunikativni sa neznancima, ovog puta će vam jedna takva osoba privući pažnju jer će se od ostalih razlikovati po nečemu upečatljivom. U svakom slučaju nećete biti usamljeni i iskoristite svaku priliku za romansu. Kontakti sa strancima ili onima koji žive u inostranstvu su za vas dobitne kombinacije.

Ukoliko ste mladi ili slobodni, uživajte u novim susretima u skladu sa svojim emotivnim potrebama. Slobodno pomerite neke dosadašnje granice i uspostavite nove kriterijume vrednosti u zajedničkom ili ljubavnom životu. Ne preskačite stepenice kada su emocije u pitanju. Možda ste previše ubrzali situaciju u želji da započnete vezu. S druge strane, ne budite razočarani ukoliko vas druga strana odbije jer možda želi samo prijateljstvo s vama, koje može biti veoma kvalitetno. Nove ljubavi očekuju vas od 7. juna.

Zdravlje

Mogući su problemi sa zubima, manja prehlada, nezadovoljstvo i pojačana nervoza.

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao

Kako ste tokom prethodnog perioda uspeli uspešno da realizujete neke poslovne ideje i planove, sada je pravi trenutak da tražite napredovanje. Ukoliko ste u privatnom sektoru, imate veliku želju da poslovno napredujete. Ali, izvesne poslovne ugovore ostavite za naredni period, ukoliko je saradnja na duže.

Idealan period za povoljno rešavanje starih i spornih ugovora, odnosno dokumentacije je posle 2. juna. Tokom celog perioda bićete na kraćim službenim putovanjima i sarađivaćete sa poslovnim partnerima iz inostranstva.

Takođe, može vam biti saopšteno da ćete promeniti mesto na kojem trenutno radite, ali u okviru istog posla. Ne plašite se jer nije ništa negativno, jedino što novac nikako ne dolazi. Možda ćete imati priliku da obnovite izvesnu saradnju ili da opet radite na novom projektu.

Ljubav

Ponekad u emotivnom zanosu mislite kako je sve moguće ili lako ostvarljivo. U vašem ljubavnom životu neprekidno se smenjuju topli i hladni talasi. Naglašene strasti i burni izlivi emocija mogu delovati intrigantno na vaš odnos sa partnerom. Najvažnije je da svoje emocije, strasti i impulse podvodite pod zajednička zadovoljstva. Pokušajte da ne budete previše provokativni jer partner sigurno zaslužuje dodatnu pažnju i naklonost.

Potrebna vam je osoba koja će razumeti vaše trenutne poslovne obaveze, ali i neko ko nije toliko posesivan. Lepi susreti su vezani za vaše radno mesto, ali i posredstvom prijatelja na javnim mestima.

Za predstavnike ovog znaka koji su bili u vezama, a koje su poljuljane od početka godine, ovo je period tokom kojeg bi trebalo sve da se raščisti i normalizuje, i to onako kako vi to želite. Ne libite se da postavite uslove partneru čak i ukoliko ih ne prihvata. Dosta ste trpeli i čekali na ovaj trenutak. Jedino ne trošite previše reči jer nije vredno vašeg zalaganja. Nove ljubavne veze nisu na pomolu, pa je pametnije da se usredsredite na posao. Oni koji su u dužim vezama ili u braku mogu očekivati povremene nesuglasice i konflikte oko finansija.

Zdravlje

Zbog posla ste previše iscrpljeni, nervno napeti i nervozno reagujete na sve što vam se kaže. Mogući su problemi sa ishranom i tendencija ka dobijanju na težini. Početkom juna konzumiraćete veliku količinu hrane, što će ubrzo dovesti do problema sa povećanim holesterolom, trigliceridima i krvnim pritiskom.

JARAC (22. 12. - 20. 1)

Posao

Ide korak po korak, ali ne onako kako i očekujete. Svakako bolji priliv novca će vas motivisati i inicirati. Saradnja sa kolegama konačno poprima jedan normalniji tok, te možete uleteti i u neku novu saradnju. Komunikacija sa pojedincima ostaje i dalje nepopravljiva. Bićete pomalo inertni i nervozniji, ali više iz razloga što vam manjka novca da završite izvesne poslove. Možete odahnuti posle 28. maja kada je posao u pitanju. Firma u kojoj radite bila je u velikim problemima i moguće je da ste prilično brinuli, međutim neke stvari se krajem ovog perioda konačno raščišćavaju i vi ćete konačno znati na čemu ste. Mnogim Jarčevima može se desiti otkaz ili potpuna promena radnog mesta ili firme, ne plašite se, jer ili će se stvar vratiti na staro ili će se rešiti na drugi način.

Ljubav

U ljubavnom životu trenutno prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja i strasnih izazova. Povremeno imate utisak kao da vam je sve dozvoljeno ili skoro moguće. Prija vam emotivna nota ili sentimentalnost koju vaš partner unosi u zajednički život. Priželjkujete različita uzbuđenja, a novi događaji u ljubavnom životu deluju vrlo izazovno i prijatno. Vešto koristite svoje zavodničke manire, lako se prepuštate inspiraciji, strastima i osećanju koje u vama budi bliska osoba. Želite da ostvarite svoje ljubavne namere ili prekoračite dosadašnja ograničenja u zajedničkom odnosu. Ukoliko ste započeli neku tajnu ljubavnu vezu, moguće su iznenadne promene. Učinite sve što je potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću kao i osobu do koje vam je stalo.

Kao što i sami znate ovde je u poslednje vreme promenljivo. Danima možete biti zadovoljni vašim odnosom, a onda odjednom kao da se sve preokrenulo i kao da više nemate zajednčki jezik. Ponekad vam se čini da nemate više ni volje ni snage da ulažete u vaš odnos, a ipak vas vezuju emocije. Izvesna razlika, kako na socijalnom tako i na ekonomskom nivou, može uticati na vašu vezu ili brak. Ukoliko ste u zajednici, možda je i bolje da ostane zasada tako. Za one koji su u braku ovaj period je poprilično napet i donosi velika preispitivanja.

Zdravlje

Vodite računa o povredama oštrim predmetima, ne budite brzopleti. Takođe, moguće su i glavobolje.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)

Posao

Ovaj period vam odgovara za sticanje novca. Još ne možete da realizujete ono što vam je u glavi zbog otežavajućih uslova. Ukoliko se radi o naplati novca, sačekajte još nekoliko dana i pređite tada u akciju. Povoljni aspekti početkom juna doneće vam satisfakciju i rešavanje novčanih situacija. Ujedno ako želite da podignete veću sumu novca ili da refundirate isti, ovaj period je povoljan. Tokom narednog perioda, naročito od 23. maja, konačno stajete na čvrsto tlo, pravite dobru i stabilnu poslovnu konstrukciju i izlazite na kraj sa finansijama. Verujem da vam je bilo teško proteklog meseca, mora da ste bili u velikoj panici i haosu kada su novac i organizacija posla u pitanju, ali konačno se možete nadati boljem. Nazire se rešenje problema i mnoge stvari koje ste čekali, upravo stižu krajem ovog meseca. Poslušajte savet – vreme je da skrešete troškove, saberete svoj budžet i odreknete se nekih stvari koje su višak, luksuz i teret, biće vam lakše.

Ljubav

Ne bi se moglo reći da vam ovaj period ide u prilog, ali posle 6. juna ćete biti u boljem raspoloženju i više aktivni na emotivnom planu. Upoznaćete osobu preko medija ili prijateljskih kontakata i ostvariti prijatnu komunikaciju. Iskoristite vreme za izgradnju veze jer polovinom meseca će iskrsnuti problem koji može ukazati i na razdvajanje. Ili ste se razumeli ili ne!

Povremeno prolazite kroz različite faze raspoloženja, ali jasno izražavate potrebu za većim osećanjem bliskosti, poverenja ili emotivne naklonosti. Osećate emotivnu nesigurnost, mada vas partner uporno nagovara da prihvatite novo ili kompromisno rešenje. Međutim, nedostaju vam dobra volja i odlučnost. Odbijate da neko na vas vrši psihološki pritisak i iritira vas partnerovo ponašanje. Imate utisak da voljena osoba vešto koristi zaobilazan način da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče vaše nezadovoljstvo. Dobra volja, nežnost ili pažnja, predstavljaju najbolji odgovor na zajedničke dileme. Druga polovina meseca je mnogo perspektivnija i imaćete prilike da upoznate neke nove osobe iz vašeg okruženja. Izlazićete i družiti se, a ako vam posao dozvoljava da putujete možete očekivati da ćete i na tim destinacijama privlačiti pažnju suprotnog pola.

Zdravlje

Ugroženo zdravlje, posebno disajni putevi, problemi sa cirkulacijom nogu.

RIBE (20. 2. - 20. 3)

Posao

U ovo vreme se budite iz zimskog sna i pokušavate da sagledate poslovne opcije sa novog aspekta. Sada nije trenutak za akciju, ali je ipak povoljan da se pokrenete ka svojim ciljevima. Pregovori i dogovori odranije mogu biti ponovo aktuelni, što bi tebalo da iskoristite. Ukoliko morate da završite neka pravna pitanja, početak juna vam je povoljniji. Moguće je da izvesna dokumentacija, koja vam je potrebna, kasni. Posle 30. maja sve se sređuje, dolazi na svoje mesto i vi ponovo kontrolišete svoju situaciju. Obratite pažnju samo na novac i nemojte ga trošiti na lažne prijatelje ili davati onima koji ne mogu da vrate dugove.

Ljubav

Vama zaista ovaj period ide u prilog kada su u pitanju tajni i slobodni odnosi. Prethodnih meseci ste bili pod tenzijom i neodlučni šta da radite, ali sada ste odlučniji i bićete odlučniji da razrešite ovu dilemu. Spremni ste za akciju i željni ste promene. Samo da se još upustite u ovu avanturu! Ne vezujte se za ono što je bilo. Vreme je za drugačije ljubavi. Ako ste u vezi povedite računa o vašem odnosu i ne prenagljujte previše u donošenju odluka iako to nije u vašoj prirodi.

Imate utisak da na vašu psihološku i emocionalnu sigurnost najbolje deluju neke dobro isplanirane ili unapred izrežirane situacije. Međutim u emotivnom ili strasnom zanosu, na kraju ćete učiniti ono što osećate srcem, a ne glavom. Stalo vam je da unapredite svoj ljubavni ili intimni život. Ukoliko postoji dobra prilika, nju ne bi trebalo propustiti, prihvatite novu ljubavnu romansu i emotivni izazov. Vaše nezadovoljstvo trenutnim ljubavnim odnosom vas je podstaklo da krenete u ofanzivu što inače nije u vašoj prirodi. Nakupilo vam se svega i željni ste da znate na čemu ste u toj vezi. Ako partner nešto ne preduzme, rešeni ste da zauzmete drugačiji stav. U prethodnom periodu bilo je mogućnosti i da obnovite neke kontakte, ali vam je to samo pomoglo da shvatite šta ubuduće želite. Neki će biti u iskušenju da uđu u tajnu vezu ili flert, u želji da se osete voljenim. Ako ste mladi ili slobodni, budite zavodljivi i osvajajte, ali umereno. Potrudite se da ispoštujete nečije emotivne potrebe i osećanja.

Zdravlje

Osim povremene glavobolje i nervoze, niste ugroženi. Žene bi trebalo da obrate pažnju na hormonalne promene i PMS.

Top