Počeo novi krug prijave za besplatnu školu za trudnice i roditelje u KuliPočeo novi krug prijave za besplatnu školu za trudnice i roditelje u Kuli

Počeo je novi krug prijave za besplatnu školu za trudnice i roditelje u trajanju od sedam dana, a početak je planiran za 15. septembar. Školu organizuju Društvo ”Plava ptica” i opština Kula, a predavanja su samo jedna faza projekta, sa konačnim ciljem povećanja nataliteta i podrške budućim roditeljima u Opštini. Projekat u čijem sklopu se održavaju predavanja za trudnice podržan je od strane Ministarstva za demografiju i to je program koji sadrži nekoliko mera koje će da podstaknu rađanje, odnosno da se popravi demografska slika.

U okvirima škole roditeljstva trudnice uče o razvojnoj psihologiji, o ulozi roditelja u razvoju deteta, faktoru rizika za vreme trudnoće, o analizama pred porođajem i o samom porođaju, o porodilištu i o tome šta ih čeka kada se iz porodilišta vrate kući. Takođe se upoznaju sa vežbama disanja, vežbama posle porođaja kao i sa vežbama za bebu. Više informacija možete dobiti na telefon 025/724-177, ili u Ulici Lenjinova 17 u Kuli.

WEB preporuke

učitavanje...
Top
Ovaj sajt koristi cookies kako bi poboljšao vaše iskustvo. More details…