Nasmejana lica sve govore o uspešnosti trke: gošće i gosti iz Sombora sa domaćinom, neumornim Zdravkom Mišovićem

* U subotu 19. juna održana je 12. Trka Prijateljstva - Kula. Ovogodišnje izdanje trke okupilo je pet stotina trkača koji su se nadmetali na trasama od 5 i 10 kilometara. Veoma teški vremenski uslovi nisu sprečili odlične rezultate kao i start onih najboljih iz Srbije i regiona

Petnaestoro članova Atletsko rekreativnog kluba ‘’Somaraton’’ iz Sombora učestvovalo je na ovom događaju, a najvredniji rezultat imala je Tijana Kabić koja je pobedila u trci na 5 kilometara u ženskoj konkurenciji. Vesna Bogišić Vicko se takođe popela na pobedničko postolje i to na treće mesto, a pet kilometara na 32 stepena Celzijusa istrčale su i Damjana Perenčević i Jovana Đurović.

Trku na 10 kilometara istrčale su Zorica Kulić koja je bila prva u svojoj starosnoj kategoriji, Zoran Boca, Zoran Nikolić, Mirjana Došen, Srđan Buzadžić, Vesna Bjelan, takođe prva u svojoj starosnoj konkurenciji, Otto Beke, Boško Jerković, Jelena Perenčević, Srđan Savić, Đorđe Rackov i Danica Grujić Firanj - druga u svojoj starosnoj kategoriji.    

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)
 
Foto: Arpad Šarkezi
- Dodatak: fotografija Somaratonaca u slajdu - 


Read full article on Novi Radio Sombor


Slobodno vreme

Lifestyle

Kako što uspešnije voditi poslovne sastanke
Kako što uspešnije voditi poslovne sastanke

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Kućni ljubimci

Somborski sport i sportisti kroz istoriju

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.