Odluke koje bi budući očevi najradije izbegli

Koje odluke očevi žele da izbegnu po svaku cenu?

Zajedničko odlučivanje je važan deo roditeljstva, međutim ipak u nekim odlukama je bolje da mame budu glavne, a u nekima tate.

Budući očevi moraju mnogo važnih odluka da donesu tokom priprema za dolazak novog člana porodice. Mnogi prave liste potrebnih stvari koje im pomažu da se što bolje pripreme, ali jednostavno je nemoguće biti spreman na svaku situaciju i setiti se svega što je potrebno...

Tokom iščekivanja prinove očevi brinu o mnogo stvari, u kojima više ili manje uživaju, ali neke odluke pokušavaju po svaku cenu da izbegnu.

Izdvojili smo nekoliko najčešćih:

Odabir doktora ili bolnice – oni smatraju da oni nisu ti koji treba da se osećaju prijatno tokom pregleda, ispitivanja, porođaja, pa zašto bi onda ženi uopšte bilo važno šta oni misle?! Oni naravno žele sve najbolje, ali ne žele da budu odgovorni za donošenje ove odluke.

Dekorisanje sobe za bebu – svaki otac naravno želi da njegova beba ima lepu sobu, ali jedino o čemu zaista brine i šta mu je važno kada je reč o dekorisanju sobe je koliko sve to košta, kao i koliko će vremena biti potrebno da se sve namesti, okreči i slično.

Prirodan porođaj, epidural, carski rez... - Svaki otac potajno misli kako on ima važnu ulogu kada dođe trenutak za odlazak u porodilište. Međutim, koliko-toliko su svesni su činjenice kroz šta žena treba da prođe da bi na svet donela njihovog naslednika ili naslednicu, ali smatraju da ipak oni nisu dovoljno upućeni da mogu da pomognu mami da odluči na koji način će se poroditi.

Učesnik u magičnom trenutku rađanja – zaista su retki muškarci koji insistiraju, žele i oduševljeni su idejom da budu prisutni u porođajnoj sali tokom porođaja. Većina je ipak svesna činjenice da jednostavno to ne mogu da podnesu!

izvor:bitiroditelj.com

 

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.