LABRADORKA DORA PREŽIVELA JEZIVO NASILJE! Veterinarka iz Rume zbrinula je zlostavljanog psa, JEDNU NOGU MORALA DA AMPUTIRA (FOTO)

Ženka belog labradora Dora koja je sa teškim povredama nogu u nedelju uveče pronađena na jednoj vikendici između Kikinde i Nakova i zverski mučena, sada je na sigurnom mestu. Brigu o njoj preuzela je Veterinarska stanica ,,VetArt“ iz Rumenke.

Zbrinjavanje, troškove operacije, lečenje i smeštaj nakon oporavka Dori je obezbedila doktorka veterinarske medicine Mirjana Dubovečak iz Rumenke koja nije imala dilemu da preuzme brigu o mučenom psu.

- Tri noge ćemo joj previjati i lečiti, kako bi rane zarasle i pokušaćemo da ih spasemo. Jednu nogu morali smo da amputiramo, jer je u lošem stanju-navodi veterinarka koja je bila šokirana mučenjem životinje i stanjem u kojem je labradorka pronađena.

- Šokirala sam se kad sam videla u kakvom stanju je pas i kako je mučen. To je mogla da učini samo devijantna osoba. Psa želim da čipujem na svoje ime - kaže Informer.

Podsetimo, mučenu ženku labradora pronašla je jedna Kikinđanka na njenoj vikendici, nakon čega je obavestila Udruženje za zaštitu životinja „Vaska” Kikinda , koje je slučaj prijavilo kikindskoj policiji i veterinarskoj inspekciji.

Sve četiri noge najverovatnije su joj bile uvezane žicom i tako je mučena. Jedna noga koja je amputirana je u najlošijem stanju i pas na nju nije mogao da se osloni.

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ćе sе za prеdstojеćе praznikе uputiti van granica Srbijе, a ukoliko planiratе da putujеtе, važno jе da provеritе d...

Kućni ljubimci

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.