Zbog ovoga su Saša i Dejan Matić ostali slepi: Bila je stvar nepažnje Saša Matić i Dejan Matić Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Zbog ovoga su Saša i Dejan Matić ostali slepi: Bila je stvar nepažnje

Gubitak vida braću Matić nije omeo da postanu uspešni u muzici.

Poznati pevači blizanci Saša i Dejan Matić rođeni su u Bihaću u šestom mesecu.

Malo je poznato da pri rođenju njih dvojica nisu imali problem sa vidom. Međutim, kako su prerano rođeni bilo je potrebno da neko vreme provedu u inkubatorima, pa su ih iz bolnice u Bihaću prebacili u bolnicu u Zagrebu.

Nažalost, samo nekoliko dana kasnije došlo je do izvesnih problema i obojica su ostali slepi. Iako nije poznato šta se tačno dogodilo, pretpostavlja se da je u pitanju bila greška medicinske sestre zbog koje su braća ostali bez vida.

"To je nepažnja. Sada, koga… Nisam nešto detaljisao i raspitivao se čija. Da li je lekar, da li je medicinska sestra, nisam ulazio u to. Bilo je to rođenje pre vremena. A, da je bila nepažnja, bila je", ispričao je Dejan jednom pilikom.

Pričalo se i o tome da Saša ima mogućnost da povrati vid, ali da zbog Dejana ne želi da se operiše. Međutim, on je to demantovao.

"Ma ne, to je bezveze priča. Oni su hteli na nama da rade nekakve eksperimente. To nisu dozvolili roditelji, a ni mi. Ja tako ne volim što se godinama priča o toj temi, da vi nemate pojma! Dve najgore teme, one koje najmanje volim su: da li sam u svađi sa bratom i šta je bilo sa mojim vidom. Moji prijatelji i ljudi koju su sa mnom u stalnom kontaktu znaju kako ja živim i znaju da ovaj život volim najviše na svetu. Da li sam se ja lečio i kod koga sam se lečio, to je moja privatna stvar. Ima jedna priča kada je jedan moj prijatelj nazvao taksi, a oni su ga pitali: ‘U kom pravcu idete?’, a on je rekao: ‘Koga to zanima osim mene?", izjavio je Saša za domaće medije.

Pored ovog problema, oni su ostvareni i u poslovnom i u privatnom životu.

Takođe, poznato je da vole i da se našale na svoj račun.

Izvor: Nova.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.