Drama u porodici pevačice: Dok je nastupala otac i majka završili u bolnici Ivana Šašić Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Drama u porodici pevačice: Dok je nastupala otac i majka završili u bolnici

Ivana Šašić pre dva dana suočila se sa strašnom situacijom kada je pred nastup pozlilo njenim roditeljima, zbog čega su oboje završili u bolnici.

Pevačica je opisala u kakvom se problemu našla pre početka nastupa na jednom slavlju.

Iako joj je cela situacija teško pala, morala je da održi zakazani nastup.

"Mnogi kažu, ma lako je vama pevačima, vaš posao je lak i lep. Lep jeste, ali i težak. Radiš i kada ti nije do pesme, moraš. Eto, danas težak dan. Majka mi posle nekog snimanja leži u krevetu, tata kome je pozlilo dok je mamu doveo na snimanje, hitno sanitetom prevezen u Valjevo, srčani bolesnik. Dovezla sam mamu i tatu do bolnice, u pola sata se sve promenilo. Kući sam vratila samo mamu. Tatu su odmah odvezli za Valjevo. A, ja? Radim kao i svih ovih 29 god. Ko te pita možes li? Obećas, daš reč da ceć doći raditi i to se uvek poštovalo. Da, muzičarima i pevačima i nije uvek baš veselo u glavi", napisala je Ivana na društvenoj mreži.

Pevačica je nedavno prošla kroz veoma težak period u životu jer se razvela od supruga Bojana Simića koji ju je prevario.

Izvor: nova.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.