Horoskop

ASTRO SPORT: Kako se ponaša tvoj horoskopski znak u teretani?

Dok jedni pokušavaju da šmugnu na pivo, drugi će vežbati satima. Pogledajte kako se snalaze horoskopski znakovi u teretani...

Ovan kao Roki Balboa 

Pripadnike ovog znaka u fitnes klubu nije teško prepoznati - samo tražite nekog odevenog u crveno, ultra usku majicu, a deluju oznojeno i zavodljivo. Ovan je najčešće onaj koji imitira Rokija Balbou ili Hilari Svonk u Million Dollar Baby. Ako želite da mu priđete, pričekajte da završi s treningom, a potom ga pitajte za neke savete za dolazak u formu. Time ćete im iskazati divljenje, što oni vole. 

Bik je odmeren 

Iako Bikovi koji vežbaju imaju odličnu muskulaturu te lako postižu dobre rezultate u fitnes centru, oni se ne nameću svojom odećom, pojavom ili ponašanjem. Uvek nose svoj peškir, a umesto dugih treninga srednjeg intenziteta biraju brže i eksplozivne. Pristupite im tako da ponudite pomoć oko pridržavanja tegova, a neće odbiti poziv na “klopu” nakon vežbanja – od aktivnosti uvek ogladne.

Blizanci više hodaju nego što vežbaju 

Nemirni pripadnici ovog znaka ne mogu se dugo zadržati na jednom mestu - svake dva minuta skaču s bicikla na traku, pa na tegove, pa kucaju na čas grupnog vežbanja. Lako ih je prepoznati jer uvek brbljaju i čini se da bi radili bilo šta samo da ne vežbaju. Pristupite im tako da pokažete interes za njih - pitajte čime se bave ili samo započnite razgovor bez mnogo razmišljanja - oni će ga spontano voditi. 

Rak je u zadnjem redu 

Pripadnici ovog znaka u fitnes centru ne vole da se previše ističu, a spolja deluju poprilično sramežljivo i zatvoreno. Ali to je samo varka, oni zapravo uživaju u tihom vežbanju i proučavanju drugih ljudi. Pristupite im odvažno, ali ne i nametljivo. Najbolje je da im kažete kako ste novi ovde, a oni će vas uputiti u sva pravila, ali i klanove koji se tamo okupljaju. Razgovor lako nastavite kasnije na kafi. 

Lav je seks zvezda 

Aerobne vežbe su kao stvorene za pripadnike ovog znaka - oni obožavaju iskazivati svoju fizičku nadmoć i kondiciju koju su stekli mukotrpnim radom. Na ušima često nose slušalice i slušaju motivaciione pesme, a iako izgledaju nezainteresovani za okolinu, vrlo su svesni onih koji ih posmatraju. Pristupite im s komplimentima, ali i direktnim udvaranjem - oni ne vole previše okolišanja i cene hrabrost. 

Device su pedantni vežbači 

Pripadnici ovog znaka na vežbanje dolaze s punom opremom, a flašica s vodom je obavezna. Iako ih je teško motovisati, čim počnu s treninzima lako se "navuku". Od vežbanja u teretani više vole grupne treninge, bilo da je reč o aerobiku, zumbi ili jogi. Pristupite im s razgovorom o vežbanju, tražite da vam preporuče neke aktivnosti i češćim druženjem produbite poznanstvo povremeno jasno dajući do znanja da vam se sviđaju. 

Vage su najzgodnije 

Trenerke i sportska oprema po najnovijim trendovima, najlepši peškir i savršena frizura oznake su pripadnika ovog znaka. Oni odlazak u fitnes centar vide kao izlazak i ne žele da budu uhvaćeni nepripremljeni. Sve vreme treninga stalno razmišljaju koje će rezultate postići i odmeravaju se u ogledalu. Nemojte im odmah pristupati, u početku ih gledajte i ovlaš dodirujte - oni vole takve igrice. 

Škorpija se tera da vežba 

Pripadnike ovog znaka teško je naterati na vežbanje u zatvorenom prostoru, oni bi se radije bavili bilo kakvom aktivnosti u prirodi. Ipak, zdravstvene dobrobiti ih mogu na to naterati, a lako će se povezati s nekim ko ima odbojnost prema treningu kao i oni. Približite im se upravo s takvom pričom, recite im “šta je meni ovo trebalo” ili “a da umesto ovog odemo na pivo?”. S vremenom im možete ponuditi svoj krevet kao vežbaonicu. 

Strelčevi su zabavljači 

Pripadnike ovog znaka nemoguće je ne uočiti u fitnes centru - oni su dobri sa svima, stalno zbijaju šale i u odličnoj su formi. Ne obraćaju previše pažnje na ljude koji u teretanu dolaze samo da se pokažu, a ne vole sport, oni su pasionirani vežbači. Najbolje im je pristupiti s izazovom tipa "kladim se da mogu uraditi više trbušnjaka nego ti" - izazov će teško odbiti. Nemojte zaboraviti da se šalite, oni preziru mrzovoljne tipove. 

Jarac se skriva 

Pripadnici ovog znaka mogu biti vrlo predani treningu i vežbanju, ali u fitnes centru mrze kad sretnu poznanike. Obično su vrlo praktično odeveni - u materijale koji se brzo suše, a na nogama nose najmodernije anatomske patike. Pristupite im s konkretnim pitanjem i nakon toga naprosto počnite da vežbate kraj njih, oni su toliko pristojni da će osećati obavezu da razgovaraju. 

Vodolija isprobava nešto novo 

Pripadnici ovog znaka prvi se upisuju na novi kurs ili isprobavaju novu spravu, a monotonija je ono što najviše preziru - kako u životu, tako i u treningu. Voli neobičnu odeću jarkih boja, često sluša svoju muziku na slušalicama i ima najnovije sprave za merenje pulsa. Pristupite Vodoliji s aktuelnim temama iz fitnes centra, a potom postupno pređite na bilo šta drugo - oni vole da diskutuju. 

Riba je buntovnik 

Pripadnici ovog znaka kao da preziru činjenicu što su u fitnes centru, a iako nemaju problema s vežbanjem, oni naprosto ne vole da budu deo mase. Svoj bunt će iskazati zurenjem u zid, ignorisanjem lokalnih zvezda i retro opremom koju kao da su pozajmili od bake. Pristupite im s navodnom sportskom povredom - oni vole da pomažu drugima. Tražite im da vam preporuče dobar spa centar, u koji biste mogli da odete zajedno.

Izvor: 24sata.hr

Top