Horoskop

Šta vam donosi Venera u konjunkciji sa Algolom

Fiksna zvezda u blizini planete ljubavi i novca najavljuje bure na emotivnom i finansijskom planu

ALGOL, fiksna zvezda koja, između ostalog, simbolizuje i "seču glava", tokom naredne nedelje naći će se vrlo blizu Venere, planete ljubavi i novca, što najavljuje bure na emotivnom i finansijskom planu, ali i mogućnost zdravstvenih tegoba. Ovaj aspekt pojačan je i zbog jakog uticaja Jupitera iz znaka Raka.

Bikovi i Škorpije rođeni od 15. do 20. maja, mogu da se nađu u situaciji da "izgube glavu" za osobom koja će potpuno zaokupiti njihovu pažnju. Kod ovih znakova to je još više naglašeno zato što Venera upravlja Bikom i astrološkim poljem ljubavi Škorpija.

S obzirom na to da Bik na našem telu upravlja grlom, ova konjunkcija može da podstakne i probleme sa štitastom žlezdom, glasnim žicama, krajnicima...

S druge strane, Merkur se 17. juna retrogradnim hodom iz Raka vraća u Blizance, znak u kojem je uticaj te planete naglašen, zbog čega ćemo imati veću potrebu za novim kontaktima i poznanstvima, ali i probleme s koncentracijom. Do kraja meseca preporučuje se povećan oprez u saobraćaju i izbegavanje sklapanja poslovnih dogovora i potpisivanje ugovora.

Spoj Venere i nekretnice Algol, tokom naredne nedelje uticaće na sve znake, najviše na Bikove, Vage i Ribe, a najmanje na Škorpije, Ovnove i Device.

OVAN - Planeta ljubavi Venera nad Algolom u vašem drugom astrološkom polju donosi povoljne mogućnosti i na poslu i u ljubavi. Nije vreme za sklapanje ugovora sa strancima. Izbegavajte rizične finansijske transakcije, naročito sa zemljanim znacima.

BIK - Venera nad Algolom u vašem znaku najavljuje mogućnost isplativih dugoročnih poslovnih aranžmana, naročito ako ste rođeni u trećoj dekadi. Jedan bezazlen susret sa starom simpatijom može da pokrene buru strasti.

BLIZANCI - Sa Venerom blizu Algola u vašem 12 astrološkom polju, očekuju vas tajni pregovori sa uticajnim osobama. Izbegavajte sumnjive dogovore sa vodenim znacima. Neke tajne radnje u vezi s finansijama mogu da izbiju na videlo.

RAK - Venera, vladalac vašeg polja neočekivanih okolnosti, nad Algolom, upozorava da bi trebalo da uzmete u obzir prijateljske savete kolega koji samo žele da vam pomognu. Mesec u dobrom aspektu sa Venerom, 19. juna, donosi uspeh umetnicima.

LAV - Planeta novca, Venera nad Algolom u vašoj astrološkoj kući karijere, donosi vam naklonost osobe na položaju. Ukoliko sarađujete sa strancima, možete da očekujete uvećanje prihoda, naročito ako ste privatnik.

DEVICA - Venera u konjunkciji sa Algolom u vašem astrološkom polju kontakata sa strancima, donosi vam neke nove poslovne šanse. Budite oprezniji prilikom pregovora sa strancima, predstavnicima velikih inostranih firmi.

VAGA - Sa Venerom, planetom novca i ljubavi, blizu Algola u osmoj astrološkoj kući, može da vam se ukaže povoljna mogućnost za bavljenje nekim honorarnim ili paralelnim poslom. Partner pokazuje znake ljubomore.

ŠKORPIJA - Vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, Venera, blizu Algola, opominje da se pazite nesmotrenih izjava, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti. Vaša opsednutost jednom osobom može da vam donese probleme.

STRELAC - Spoj fiksne zvezde Algol i Venere u šestom astrološkom polju, pokazuje da bi trebalo da se okrenete nekim praktičnijim poslovnim rešenjima. Bićete u mogućnosti da uvećate prihode preko nekih starih kontakata.

JARAC - Venera nad Algolom u vašoj petoj astrološkoj kući podstiče kreativnost, naročito ako se bavite umetnošću ili sportom. Možete da dobijete ponudu gde će do izražaja doći vaša komunikativnost, elokvencija, poznavanje stranih jezika.

VODOLIJA - Konjunkcija između planete novca i fiksne zvezde Algol koja donosi opasnosti, u vašem četvrtom astrološkom polju upozorava na oprez kada su u pitanju rizične finansijske transakcije. U ljubavi, imate potrebu za promenama.

RIBE - Sa ojačanom Venerom nad Algolom mogu da vam se ukažu šanse za proširenje saradnje sa ljudima koji se bave trgovinom, građevinom, umetnošću, naukom, medijima, sportom. Ljubav vas vreba na kraćem putu.

Izvor: Večernje novosti

Još vesti iz kategorije...

Top