Чланови Атлетског клуба Апатин и претходног викенда имали су успешне наступе на 12. Трци пријатељства која је одржана у Кули у суботу, 19. јуна, и на 1. Фртаљ новосадском маратону који је у недељу, 20. јуна, одржан у Новом Саду.

Велики број чланова Атлетског клуба Апатин учествовао је је традиционалној атлетској трци пријатељства у Кули где су одржане трке на 5 и 10 километара у којима је наступило преко 550 такмичара и такмичарки, и остварили су добре резултате. Ђуро Борбељ био је најуспешнији од мушкараца заузевши 4. место у укупном пласману на 10 километара, у истој трци прво место у својој старосној категорији заузео је Предраг Вејин, док је Зоран Радичанин у својој старосној категорији освојио друго место. У трци су наступили још и Радомир Топличанин (10. место у старосној категорији), Горан Бајић (13. место у старосној категорији). У женској конкуренцији одличан наступ имала је Снежана Милошевић која је освојила 1. место у својој старосној категорији, у истој категорији 13. место заузела је Жаклина Клемен Митровић, у трци на 10 километара наступила је и Данијела Рашета.

У трци на 5 километара најуспешнија је била Весна Богишић Вицко која је заузела 3. место у укупном пласману код девојака у истој трци наступиле су Марија Бубало (8. место у укупном пласману) и Алиса Бајић. У мушкој категорији добре наступе имали су Александар Стајић (8. место), Немања Ђурић (11. место) и Жива Вијоглавин.

У недељу је у организацији Новосадског маратона, одржан 1. Новосадски Фртаљ маратон на 5 и 10 километара. Чланови Атлетског клуба Апатин наступили су и остварили одличне резултате. Победу у мушком свеукупном пласману на 5 километара у узудљивој завршици остварио је Александар Стајић, четврто место заузео је Немања Ђурић. 

У трци на 10 километара вицешампионску титулу освојила је Александра Буркановић у женској конкуренцији,  а успешан наступ имали су у мушкој конкуренцији Жива Вијоглавин (14. место) и Игор Бакош (16. место)

Младе снаге Атлетског клуба Апатин под вођством тренера Бојана Томашевића вредно раде у оквиру бесплатне школе атлетике АК Апатин. Тренинзи се реализују на стадиону ОФК Младост уторком и четвртком у поподневним сатима, а субота је резервисана за тренинг на мотелу у преподневним сатима. Тренинзи су отворени за све заинтересоване и потпуно су бесплатни. Информације у вези са тренинзима могу се добити на емаил клуба Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. или телефон 0640110222.

Г.Ч.

The post Нови успеси апатинских атлетичара first appeared on 025 инфо вести.


Чланови Атлетског клуба Апатин и претходног викенда имали су успешне наступе на 12. Трци пријатељства која је одржана у Кули у суботу, 19. јуна, и на 1. Фртаљ новосадском маратону који је у недељу, 20. јуна, одржан у Новом Саду. Велики број чланова Атлетског клуба Апатин учествовао је је традиционалној атлетској трци пријатељства у Кули …

Нови успеси апатинских атлетичара Read More »

The post Нови успеси апатинских атлетичара first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Spremite debele novčanike: Ovo su cene u Grčkoj
Spremite debele novčanike: Ovo su cene u Grčkoj

Cene u Grčkoj u 2024. prate trend u Evropi i kao i u svim drugim zemljama, i ove godine su neznatno više nego prethodnih...

Kućni ljubimci

Somborski sport i sportisti kroz istoriju

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.