Рукометни клуб „Апатин“ ове сезоне је исписао историју! Наиме, са 38 бодова, односно скором од 19 победа и 3 пораза, Апатинци су ушли у Супер Б лигу. Имали сте већ прилике на нашем порталу погледати Виданове извештаје њихових утакмица, а за данашњи „Спортски кутак“ вам је спремио још један интервју. После Александра Кесића, тренера ОФК „Младост“ Апатин, Видан је разговарао са још једним голманом, али овај пут рукометним, а у питању је Никола Богојевић. 

За Николу, који се после две године вратио у старо друштво стигавши из рукометног клуба „Сивац 69“ треба напоменути да је ове сезоне четири пута био проглашен играчем утакмице, и да је постигао пет голова. Многим противницима је био ноћна мора у овој сезони, а и сигурно је најбољи голман овe годинe у Првој лиги „Север“. Богојевићево присуство екипи је било непроцењиво за ову такмичарску сезону, те сам зато и одлучио да поразговарамо с њим. Погледајте шта је први голман Апатина имао да каже за наш портал:

На почетку сезоне сте се из рукометног клуба „Сивац 69“ вратили у Апатин. Шта Вас је постакло да се вратите у друштво Апатинаца? 

  • У Апатин ме је вукла здрава атмосфера у клубу, пријатељи и дружење, али између свега то је мој клуб у коме сам најдуже временa провео, страст за рукометом у Апатину и борбом за улазак у Супер Б лигу. Апатин је увек био познат по борбености и доброј одбрани, па самим тим и ја дођем до изражаја, то ми је фалило највише. 

Како сте задовољни издањем екипе током сезоне?

  • Издање екипе током ове сезоне је било добро, борбеност је била изванредна. Мало нас је затезала танка клупа, али смо у свим околностима успели све да сведемо на победнички менталитет. Свако је давао 100% себе, што је на крају и довело до овако великог успеха. 

Имали сте сјајне бравуре током целе сезоне, како коментаришете своју игру?

  • Моја је игра била варирајућа. На моменте сам био добар, на моменте лош. Томе је допринела моја неспремност, јер у ову полусезону нисам ушао спреман. Једино што сам велики борац, па увек загризем и јаче него што могу, па сам пар пута успео да будем проглашен и играчем утакмице. Наравно, то не бих успео без мојих саиграча који су били на нивоу задатка током целе сезоне. 

Сигурно једно од већих достигнућа за рукометни клуб „Апатин“ је пласман у виши ранг. Које су Ваше амбиције у Супер Б лиги?

  • Имамо амбиције да уђемо у Аркус лигу, да после дуго времена људи из наше општине и околине могу да гледају Звезду, Партизан, Војводину и друге екипе које се налазе на том нивоу, самим тим и најквалитетнији рукомет у Србији. 

Који су ваши планови за следећу сезону, да ли остајете у Апатину?

  • Моји планови за следећу сезону су улазак у Аркус лигу са клубом који волим, желео бих остати у Апатину да испишемо још једну историју, а што се тиче других клубова, нисам преговарао ни са ким. 

Никола, хвала Вам пуно на издвојеном времену, и пуно среће у остварењу циља.

Видан Јеротијевић

The post Никола Богојевић: Поносан сам на све из клуба, желимо најквалитетнији рукомет у Апатину first appeared on 025 инфо вести.


Рукометни клуб „Апатин“ ове сезоне је исписао историју! Наиме, са 38 бодова, односно скором од 19 победа и 3 пораза, Апатинци су ушли у Супер Б лигу. Имали сте већ прилике на нашем порталу погледати Виданове извештаје њихових утакмица, а за данашњи „Спортски кутак“ вам је спремио још један интервју. После Александра Кесића, тренера ОФК …

Никола Богојевић: Поносан сам на све из клуба, желимо најквалитетнији рукомет у Апатину Read More »

The post Никола Богојевић: Поносан сам на све из клуба, желимо најквалитетнији рукомет у Апатину first appeared on 025 инфо вести.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Kako što uspešnije voditi poslovne sastanke
Kako što uspešnije voditi poslovne sastanke

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Kućni ljubimci

Somborski sport i sportisti kroz istoriju

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.