Festival multikulturalnosti

* Četvrti po redu Festival multikulturalnosti "MultiKulti Sombor 2021" će ove godine biti održan u sredu, 23. juna, na Trgu Svetog Đorđa u Somboru, u organizaciji Kulturnog centra "Laza Kostić" Sombor 

U okviru festivalskog programa, u 17 časova biće otvoren Bazar rukotvorina, na njemu učestvuju udruženja žena koja se bave starim zanatima, sa teritorije Autonomne Pokrajine Vojvodine.

Na svečanom otvaranju, koje će biti upriličeno u 19 časova, posetioce će pozdraviti direktorica Kulturnog centra, Vesna Šašić, kao i predstavnici Grada, nakon čega sledi kulturno-umetnički program, uz nastupe domaćih društava, GKUD-a "Sombor" i GKUD-a "Ravangrad". 

Nakon kratke pauze, a s početkom u 21 čas, gledaoci će biti u prilici da vide muzičko-scenski spektakl baziran na raznolikosti ritmova Srbije i Balkana, u izvođenju trupe "Una Saga Serbica" iz Beograda, predstavu pod nazivom "Igra bogova".

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)


Read full article on Novi Radio Sombor


Slobodno vreme

Lifestyle

4 znaka Zodijaka koji su spoj lepote i pameti: Imaju oštar intelekt i izraženu ženstvenost
4 znaka Zodijaka koji su spoj lepote i pameti: Imaju oštar intelekt i izraženu ženstvenost

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Kućni ljubimci

Somborski sport i sportisti kroz istoriju

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.