(Фотографије МУП Србије)

Припадници Управе криминалистичке полиције, у сарадњи са Безбедносно-информативном агенцијом, полицијским управама Сомбор и Нови Сад и Жандармеријом, запленили су око 20 килограма амфетамина, 10 килограма марихуане, два литра амфетаминског уља, девет килограма смесе за увећање количине опојне дроге и том приликом ухапсили три особе.

Ухапшени су Д. К. (1982) из Врбаса, А. Ш. (1990) и О. В. (1975), обојица  из Бачког Градишта, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, саопштено је из МУП-а Србије.

Полиција је приликом претреса возила марке „пежо” којим је управљао А. Ш. док је сувозач био Д. К. пронашла око 11,5 килограма опојне дроге из групе амфетамина – спид. У  другом возилу марке „ланчиа” којим је управљао О. В. пронађено је око два килограма спида, око килограм марихуане и око пет килограма смесе за увећање количине опојне дроге.

Полиција је, такође, приликом претреса куће О. В. у Бачком Градишту пронашла још око 6,5 килограма спидa, око девет килограма марихуане, два литра амфетаминског уља, четири килограма смесе за увећање опојне дроге, као и пет литара метил алкохола.

Како се сумња, они су од амфетаминског уља, метил алкохола и других супстанци производили опојну дрогу амфетамин. Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Сомбору.

The post ВЕЛИКА ЗАПЛЕНА ДРОГЕ НА ТЕРИТОРИЈИ БАЧКЕ appeared first on Radio Dunav.


(Фотографије МУП Србије) Припадници Управе криминалистичке полиције, у сарадњи са Безбедносно-информативном агенцијом, полицијским управама Сомбор и Нови Сад и Жандармеријом, запленили су око 20 килограма амфетамина, 10 килограма марихуане, два литра амфетаминског уља, девет килограма смесе за увећање количине опојне дроге и том приликом ухапсили три особе. Ухапшени су Д. К. (1982) из Врбаса, А. […]

The post ВЕЛИКА ЗАПЛЕНА ДРОГЕ НА ТЕРИТОРИЈИ БАЧКЕ appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Slobodno vreme

Lifestyle

Kako što uspešnije voditi poslovne sastanke
Kako što uspešnije voditi poslovne sastanke

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Kućni ljubimci

Somborski sport i sportisti kroz istoriju

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.