Bioneks ne odustaje od svojih namera o izgradnji kompleksa u Apatinu Bioneks ne odustaje od svojih namera o izgradnji kompleksa u Apatinu
subota, 19 novembar 2022 06:03

Bioneks ne odustaje od svojih namera o izgradnji kompleksa u Apatinu

U najnovijem broju lokalnog štampanog glasila pod nazivom "Novi glas komune" izašlo je obaveštenje o tome da je kompanija "Bioneks" doo Apatin podnela Inspekciji za zaštitu životne sredine Opštinske uprave opštine Apatin, zahtev za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu projekta pod nazivom "Proizvodni kompleks za reciklažu plastike" u Apatinu.

Kao što smo i predvideli pre nekoliko meseci "Bioneks" se nije povukao. Iako dolaze sa novom pričom, nazivom projekta i opisom delatnosti namere su očigledno stare, a na nama građanima ove opštine je da im još jednom pokažemo šta mislimo o tome, baš onako kako smo to činili i u prethodnom periodu.

Udruženje građana "Bez straha" će u najskorije vreme nadležnima dostaviti mišljenje o ovom zahtevu, a isto može učiniti sva zainteresovana javnost u roku od 10 dana od dana objavljivanja obaveštenja.

Takođe, ne isključujemo ni druge vidove borbe. Još jednom želimo da poručimo da ni mi ne odustajemo.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.