Za vikend u Kuli 9. Festival ručnih radova, domaćih kolača i zimnice Za vikend u Kuli 9. Festival ručnih radova, domaćih kolača i zimnice
sreda, 16 novembar 2022 07:26

Za vikend u Kuli 9. Festival ručnih radova, domaćih kolača i zimnice

Sala Nepkera u Kuli, adresa Josipa Kramera 45, biće u subotu, 19. novembra, domaćin devetog po redu Festivala ručnih radova, domaćih kolača i zimnice.

Festival će se održati u periodu od 10 do 17 časova, a za sve ljubitelje rukotvorina, domaćih kolača i zimnice Udruženje žena "Ideja" iz Kule ove godine priprema puno iznenađenja tako da će svi posetioci ove manifestacije moći da učestvuju i u radionicama starih zanata kao i u tomboli i degustaciji tradicionalnih kolača.

Pored Udruženja žena "Ideja" iz Kule, organizator manifestacije je i Turistička organizacija opštine Kula.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.