U Kuli održana promocija knjige Olivere Balašević U Kuli održana promocija knjige Olivere Balašević
utorak, 01 novembar 2022 04:34

U Kuli održana promocija knjige Olivere Balašević

Pred gotovo prepunom koncertnom salom Muzičke škole u Kuli, a u organizaji Narodne biblioteke Kula u petak je održana promocija knjige Olivere Balašević, ''Planeta dvorište''. Monodramom, iskonskom i vrlo životnom autorka je sve goste spovela kroz ''Planetu dvorište'', Zrenjanin i reku Begej. Autorka govoreći najtoplije reči o svojoj majci dočarala je jedno potpuno drugačije vreme u kojem je bilo teško materijalno živeti, ali je bilo onog iskonskog duhovnog bogatstva i ljubavi koja nikada nije bila oskudna.

Knjiga posvećena majci kao osloncu i odskočnoj dasci lajt motiv je i zvezda vodilja autorke da svu zahvalnost i ljubav ovekoveči “Planetom dvorište“, a kulska publika u petak svakako nije ostala ravnodušna ni na sam roman, ni na autorku koja je zračila harizmom.

Izvor: nasemesto.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.