APATINSKI CRNI PANTER OTIŠAO U ISTORIJU: "Hapšenje" jarca u Vranju hit na društvenim mrežama (VIDEO) "Hapšenje" jarca u Vranju hit na društvenim mrežama Foto: Printskrin
petak, 18 novembar 2022 10:25

APATINSKI CRNI PANTER OTIŠAO U ISTORIJU: "Hapšenje" jarca u Vranju hit na društvenim mrežama (VIDEO)

Radnici Javnog komunalnog preduzaća Komrad" Vranje interenet su senzacija na teritoriji Vranja, zbog video klipova koji su se pojavili na mrežama.

Radnici ovog javnog predžuća pokušali su da "uhapse" nekoliko koza i jednog jarca, koji im je tokom "akcije" pravio ozbiljne probleme.

Radnici ovog javnog predžuća pokušali su da "uhapse" nekoliko koza i jednog jarca, koji im je tokom "akcije" pravio ozbiljne probleme.

Iako je šinterska služba JKP Komrada iz Vranja uglavnom bila zadužena za hvatanje pasa lutalica, danas su izašli iz okvira svojih dosadašnjih aktivnosti. Ovako je izgledalo "hapšenje" jarca:

Slobodno vreme

Lifestyle

Prevare su u porastu. Prema Federalnoj trgovinskoj komisiji (FTC), ljudi su izgubili 10 milijardi dolara zbog prevara u ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.