Od 1. decembra počinje naplata na novim parking mestima u Somboru Od 1. decembra počinje naplata na novim parking mestima u Somboru
sreda, 23 novembar 2022 14:09

Od 1. decembra počinje naplata na novim parking mestima u Somboru

JKP '"Parking Servis Sombor" Sombor obaveštava građane da od 01.12.2022. godine u Somboru počinje sa kontrolom i naplatom parkiranja na novom javnom prostoru za parkiranje sa 71 parking mestom, od kojih su 3 parking mesta rezervisana za vozila osoba sa invaliditetom. Nova parking mesta u ulici Staparski put podelјena su na dve zone:

- I (prvoj) zoni pripadaju parking mesta od početka ulice Staparski put do ulice Samka Radosavlјevića u kojoj je cena parking karte za svaki započeti sat 46,00 dinara i

- III (trećoj) zoni pripadaju parking mesta od ulice Samka Radosavlјevića do Vojničke ulice za koju cena parking karte za celodnevno parkiranje iznosi 65,00 dinara.

Za sve informacije o novim javnim prostorima za parkiranje, građani mogu da se informišu na telefon 025/423-000 i 0800/102-125.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.