Komadi odeće koji će upotpuniti svaki jesenji stajling Komadi odeće koji će upotpuniti svaki jesenji stajling Photo by Daiga Ellaby on Unsplash

Komadi odeće koji će upotpuniti svaki jesenji stajling

Dolazak jeseni ne znači samo kišu, tmurno vreme i niže temperature. Osim ovih prethodnika zime, jesen donosi i neograničen broj prilika da se igrate dezenima, bojama i oblicima, te da pokažete svoj pristup modi. Kombinovanje letnje i zimske garderobe je apsolutno dozvoljeno, čak i poželjno, jer omogućava brojne kombinacije koje mogu da naglase vaš lični stil. Prigušeni jesenji tonovi i zemljane boje su uvek popularan izbor. Slojevito oblačenje ne samo da je preporučljivo zbog čestih promena vremena, već i akcentuje svaku odevnu kombinaciju. Budite smeli, igrajte se jarkim bojama, ispobajte nove stvari i ne zaboravite jesenje aksesoare.

Upadljive majice i džins

Neke stvari zaista nikada ne izlaze iz mode. Džins je idealan za kombinovanje jer gotovo da ne postoji boja ili dezen koji ne ide uz njega. Majice sa štampom su dobra prilika da izrazite svoju ličnost kroz interesantan izbor printova. Klasična grafička majica može da se nosi tokom cele godine sa omiljenim parom farmerki. Majicu možete da ušuškate, nosite nekoliko brojeva veću i odaberete odgovarajuću jaknu. Ako želite da svoju kombinaciju prilagodite jeseni, možete da joj dodate teksturu, koristeći crnu kožnu jaknu ili torbu od antilopa.

Dukserica, helanke i kabanica

Kada jednostavno ne želite da se previše trudite oko izgleda, ali i dalje želite da izgledate šik, uvek možete da se odlučite za nešto udobniju kombinaciju. Danas postoji veliki izbor vodootpornih kabanica, pa je možete iskombinovati sa toplim helankama i obući je preko interesantne dukserice. Ova kombinacija je zahvalna, jer su promene vremena česte, pa ste uvek spremni i za kišu i za lepše vreme, istovremeno izgledajući trendi. Dodajte još neku zanimljivu torbu i spremni ste za novi dan.

Džemper haljina i čizme

Ove jeseni, gledajući revije modnih dizajnera, čini se da se džemper haljine vraćaju na velika vrata. Njihova prednost je pre svega u tome što su udobne, tople i lako se kombinuju. Bez obzira da li ćete da obujete omiljene čizme ili da pojednostavite izgled patikama, haljina je savršena osnova za slojevito oblačenje. Dobra crna kožna jakna, upadljiva ogrlica ili visoke čizme mogu da preobraze svaku kombinaciju po vašem ukusu. Prigušene, jesenje boje džemper haljina, poput bordo i smaragdno zelene, su naročito popularne ove godine.

Crna odeća sa pop-out detaljima

Stručnjaci za psihologiju boja kažu da se ljudi odlučuju za crnu odeću kada žele da budu manje upadljivi. Ipak, ove jeseni su crni komadi vrlo popularni i zasigurno će privlačiti pažnju. Potpuno crnu kombinaciju možete da učinite interesantnom dodavanjem zabavnih boja kaputa ili aksesoara. To će dodati vizuelni plus vašoj potpuno crnoj kombinaciji. Kontrast jarke boje u odnosu na crnu osnovu istaći će vas u svakoj prilici. Kakav god da je vaš stil, tirkizna kožna torba, ružičasti kaput ili žuti kaiš, svakako će predstavljati osveženje.

Sive pantalone i majice dugih rukava

Sive pantalone su jedini komad odeće koji skoro u svakoj prilici može da zameni džins. Ova činjenica ne čudi jer ih je moguće iskombinovati na nekoliko različitih načina. Kombinacija pantalona i jednostavne crne majice dugih rukava savršena je za jesen, bilo da se radi o poslovnom ili ležernom outfitu. Uske sive pantalone, jednostavna majica i sako su uvek dobar izbor za poslovne sastanke. Široke sive pantalone, uz dobar kaiš, torbu i aksesoare, mogu da istaknu vašu inovativnost i originalnost.

Kožna jakna i patike sa platformom

Platforme su se vratile na modnu scenu pre nekoliko godina i čini se da su naročito popularne ove jeseni. Patike sa debelim djonom dominiraju uličnim stilom i odlično se slažu sa širokom lepezom odevnih predmeta. Kožne jakne, široke pantalone od džinsa i karirane košulje su idealne za ležerne kombinacije. Jednobojne patike, uz crnu ili braon kožnu jaknu, pantalone i poslovnu košulju, doprinose korporativnom izgledu. Za šta god da se odlučite, važno je da ostajete verni sebi i svom stilu.

Iskoristite dolazak jeseni za svoju ličnu modnu ekspresiju. Uz nekoliko trendi i odabranih jesenjih komada uvek možete da izgledate zanimljivo. Ne zaboravite na toplinu i udobnost, te se odlučujte za prijatne materijale koji će laskati vašoj figuri.

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ćе sе za prеdstojеćе praznikе uputiti van granica Srbijе, a ukoliko planiratе da putujеtе, važno jе da provеritе d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.