ZAVIRITE NA 50. ROĐENDAN ŽELJKA JOKSIMOVIĆA - svi pričaju o njegovom PODMLAĐIVANJU i o Jovaninoj KOMBINACIJI

Željko Joksimović danas slavi jubilarni, 50. rođendan.

U porodici Joksimović mesec april je rezervisan za rođendanska slavlja, 10. aprila bio je rođendan sina Koste, a deset dana kasnije na redu je došao rođendan glave porodice. Pet dana kasnije sledi rođendan Jovane, koja će ove godine oduvati 41 svećicu

Pošto jubilej ipak nije svake godine, prvih pola veka života treba obeležiti adekvatno. Za to će se već pobrinuti lepa voditeljka. Njoj je prepustio brigu o organizaciji gala žurke na kojoj će, u to ne sumnjamo, uživati mnogo poznatih gostiju.

Voditeljka se na proslavi pojavila u glamuroznoj kombinaciji roze kombinacije na kojoj su zalepljene draperije zavese istog materijala i beli sako. Sa sobom je nosila šanel torbicu iste boje.

Željko Joksimović se očigledno nije obukao kao muškarac koji puni 50 godina, nego kao momak koji se uputio na malu maturu. Na njemu je bio elegantan sako u kombinaciji sa belim patikama i opuštenom majicom iste boje.

Par očigledno voli da održava mladalački duh i to treba pozdraviti.

izvor:srbijadanas.com

Slobodno vreme

Lifestyle

Stručnjaci se ne slažu šta je to tačno, ali veruju da je krivac stres. Fibromialgija donosi nesnosne bolove iako je fizi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.