Horoskop

ASTRO ŠALA: Ovo su reakcije horoskopskih znakova kada im stigne poziv za zabavu!

Uspešna firma proslavlja jubilej. Na ovu važnu zabavu pozvani su svi horoskopski znaci. Neki će otići, neki i neće zarobljeni sopstvenim dilemama. Uostalom, šta li oni razmišljaju kada dobiju pozivnicu, saznajte u ovom šaljivom horoskopu!

Ovan: Da vidim raspored: posle posla teretana, klopa, sastanak sa Perom, odlazak u šoping, sastanak sa Julijom - dobro stižem u 20h. Pa iako zakasnim, svi će tek onda primetiti moj dolazak.

Bik: Biće klope. Valjda neće udaviti pričom jer ću uskoro morati malo da dremnem.

Blizanci: Hiljadu eventa istovremeno. Joj, što volim evente. Moram sve da obiđem. Umirem od uzbuđenja. Ma, ovo je totalni haos.

Rak: Opet susret sa divnim ljudima. Povešću i devojku da ih sve upozna. 

Lav: Samo da bude dovoljno svetla da svi vide moju spektakularnu toaletu. Pašće u nesvest.

Devica: Kako li su organizovali, predosećam da ću jedino ja stići na vreme. I ako bude prljavo kao na njihovom prošlom eventu...odlazim.

Vaga: Da li da krenem ili da ne krenem? Sad moram da mislim i o haljini koju ću da obučem? Nemam ništa da obučem? Uostalom ko će sve biti tamo i kakvu će muziku puštati?

Škorpija: Vau, dolaze moje omiljene cice iz pi-ara, moraću obe da ih startujem večeras. Upaliće to meni, ne zvao se ja Škorpija.

Strelac: To ljudi, zabava! Dajte nove face. Oduševiće se mojim fantastičnim idejama.

Jarac: Znače mi ovakvi eventi, sigurno ću upoznati neke respektabilne poslovne ljude. Spakovaću u aktovku dovoljno vizitki i za svaki slučaj ću da obučem odelo mada su rekli da je neformalno.

Vodolija: Opet smaraju sa nekim nazovi važnim skupovima. Skoknuću, ako me put nanese.

Ribe: Pa dobro, otići ću, neću nikoga da razočaram, mada mi više odgovara da se odmorim nakon napornog dana.

Izvor: PRVA.RS

Još vesti iz kategorije...

Top