Znakovi u kojima se rađaju SAVRŠENI MUŽEVI Znakovi u kojima se rađaju SAVRŠENI MUŽEVI foto: Shutterstock

Znakovi u kojima se rađaju SAVRŠENI MUŽEVI

Neki ljudi uopšte ne teže braku, dok drugi sanjaju samo o tome. A ako spadate u ovu drugu grupu i još uvek tražite idealnog supruga u pomoć vam priskače horoskop.

Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka imaju kvalitete koje ih čine savršenim "materijalom za brak".

Vodolija

Vodolije teško daju nekome svoje srce, ali jednom kada se zaljube, spremni su da učine sve za tu osobu.

Kao suprug, Vodolija će uvek da se trudi da ispuni želje i potrebe svoje ženice pa će je tretirati poput princeze, a uz ove rođene avanturiste nikada nije ni dosadno. Jedina mana im je njihova preterana osetljivost zbog čega se ponekad stravično brzo naljutiti.

Lav

Iako muškarci rođeni u ovom znaku deluju kao ženskaroši zbog svoje izrazito privlačne harizme na koju padaju mnoge žene, Lavovi primećuju samo one koje su im slične.

Žena koja ga osvoji mora da ima čvrste stavove, a jednom kada pronađu neku takvu, ostatak života će se truditi oko nje.

Škorpija

Iako su u mladosti skloni čestom menjanju partnerki, kada se uozbilje, Škorpije su spremne da se skrase samo s jednom osobom.

U braku su verni i posvećuju puno pažnje svom partneru, a na glasu su i kao strastveni ljubavnici, što je dodatan bonus.

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.