Na proleće nas očekuju dva značajna pomračenja: Astrolozi kažu da mogu da budu sudbinska

Sunce je izvor života na zemlji, a astrolozi tvrde da njegova pomračenja uvek donose velike promene, kao što na neke ljude utiče i pomračenje Meseca.

U narednom periodu, kako tvde poznavaoci nebeskih prilika, čekaju nas dva ovakva aspekta, i to delimično pomračenje Sunca u Biku, 30. aprila, a 16. maja očekuje nas i potpuno pomračenje Meseca.

Ovakvi astrološki aspekti donose napetost u odnosima i konflikte, pa se savetuje da u tom periodu pokušate da kontrolišete impulsivnost.

Poznato je da energije Meseca i Sunca utiču na raspoloženje, način odlučivanja, a sve je to pojačano kada se Sunce i Mesec nađu u senci.

Pomračenje Sunca u Biku povezano je sa materijalnom sferom i s kućom, jer je to prirodno četvrto polje. To znači da se 30. aprila kod kuće može dogoditi nešto neočekivano. Ovde se ne radi o svađama, već o nekim kvarovima u tehnici i elektronici.

Moguće je da ćete imati problema s materijalnim stvarima, lomljenjem, kvarenjem… I ovo se događa zato što je potrebno da se stara energija u domu promeni novom.

Na ličnom planu ovo je dan kada bi trebalo da se povežete što više sa prirodom i svojim mislima. Nemojte započinjati nikakav posao i pazite koliko trošite.

Potpuno pomračenje meseca 16. maja dogodiće se u Škorpiji. Ovo će biti vrlo napet dan, a moguće je i da će nam doneti izazove u kojima ćemo morati da uključimo intuiciju.

Prva stvar koju bi trebalo zapamtiti jeste da tog dana odvojite dovoljno vremena za sebe. Nije preporučljivo da donosite važne i krupne odluke.

Ljubomora i strast biće naglašene u partnerskim odnosima. Ako imate i najmanju nedoumicu da li verujete partneru, 16. maja bi bilo najbolje da ne reagujete, ali ako već ne možete da se konrolišete, prvo se dobro preispitajte, tri puta izmerite pre nego što presečete i nešto kažete.

Ako započnete raspravu i svađu 16. maja, to može da promeni vašu sudbinu i negativno utiče na vaš odnos koji bi od toga dana, u slučaju konflikta, mogao da krene nizbrdo.

Pokušajte da ovog dana iskontrolišete sve negativne emocije.

izvor:telegraf.rs

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.