Lepi aspekti Merkura i Urana doneće kreativne ideje, a astrolog otkriva čega treba posebno da se čuvate

U sredu se Mesec seli u znak Device pa se fokus premešta na telo, zdravlje, posao i rutine. Ovaj dan je dobar za detaljna planiranja i organizaciju posla. Možete ga iskoristiti za maksimalnu produktivnost. Obavite ili zakažite rutinske preglede. Započnite sa režimom ishrane ili fizičkim aktivnostima. Stomak, posebno creva su osetljiva, pa pripazite na taj deo svog tela. Lako uočavate sitnice i detalje. Skloni ste hipohondriji ili radoholičarstvu.

U četvrtak kritičar u vama se budi i snažno deluje. Nerviraju vas sitnice. Lako upadate u konflikte i nesporazume. Um i srce ne sarađuju. Osećate podeljenost unutar sebe kao da ne znate kome da verujete, informacijama koje stižu do vas, ili sopstvenoj intuiciji. Ljutnju koja može biti prisutna ovog dana treba ispoljiti ali je pretvoriti u bliskost i blizak razgovor. Raščistite neke nekasnoće koje imate. Na poslu ste opterećeni obavezama koje su se nagomilale poslednjih dana. Glava vam je puna informacija. Pod pritiskom ste da ne pogrešite. Mnogo analizirate. Zbog lepog aspekta Merkura i Urana možete imati kreativne ideje, iznenadne susrete i pozive, kao i važne odluke ili ugovore. Budite otvoreni za novo.

U petak ujutro imaćemo pun Mesec koji će doneti kulminaciju vaših dešavanja i projekata započetih dve nedelje ranije. Ovo je jedan od plodnijih perioda jer nas povezuje sa telesnim i duhovnim aspektom života. Potrebno je naći balans između intuicije i vere i logičnog uma. Psiha i telo su posebno pod uticajem punog Meseca, te možete imati simptome poput razdražljivosti, nesanice, nadutosti, malaksalosti ili glavobolje. Ne donosite nikakve važne odluke ovog dana. Iako možete imati značajne uvide, saznanja i krucijalne događaje koji mogu potpuno da promene kurs vašeg života, ostanite mirni i ne reagujte ishitreno. Neka osoba od autoriteta i na položaju donosi važne odluke. U popodnevnim časovima Mesec odlazi u znak Vage što će vikend obeležiti u duhu partnerskih odnosa i saradnji.

U subotu očekujte velike promene u odnosima, emotivnim, bračnim i poslovnim. Neočekivani prekidi ili nagli ulasci u vezu su mogući. Svi odnosi koji nisu zasnovani na velikoj slobodi i prijateljstvu mogu se prekinuti. Opstaju samo oni koji nisu obavezujući i monotoni. Unutrašnja potreba za promenom može aktivirati svađu između partnera samo da bi pokrenula adrenalin i svežinu koja nedostaje takvim parovima. Očekujte iznenadne susrete. Uradite nešto originalno i autentično. Podignite adrenalin. Odlučite se na promenu u svom stajlingu. Ukoliko ulazite u emotivni odnos to može biti sa prijateljem, sa nekom potpuno neočekivanom osobom, preko društvenih mreža, ali je savet da ne očekujete obavezujući odnos.

Sunce je ovog dana na poslednjem stepenu znaka Ribe, jer u nedelju popodne ulazi na nulti stepen Ovna kojim počinje proleće. Ovog dana možete imati poteškoće i izazove sa nekim važnim muškarcem u svom životu kao sto je otac ili muž, ili neko ko predstavlja autoritet. Završavate jedan važan ciklus. Moguće je osećati strah od promena ili za nekoga. Okolnosti koje vas vode u cilju promena deluju vam neizvesno i stoga vas plaše. Plašite se vezivanja ili rastanaka.

izvor:telegraf.rs

Lifestyle

Mnogi ćе sе za prеdstojеćе praznikе uputiti van granica Srbijе, a ukoliko planiratе da putujеtе, važno jе da provеritе d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.