+3 znaka Zodijaka koji se zaljubljuju u pogrešne osobe: Njihovi emotivni izbori su pravi fijasko

Nije retkost da nam se dopadnu osobe sa kojima je teško ostvariti ljubavnu vezu na duge staze, posebno dok smo mladi i dok nemamo jasne uvide u to šta je prava ljubav.

Kako astrolozi tvrde, pripadnici tri znaka Zodijaka posebno su skloni da prave pogrešne emotivne izbore - svako iz različitih razloga.

1. Ovan
Osobe rođene u ovom vatrenom znaku neretko se zaljubljuju “na prvi pogled”. Ovnove je lako očarati, zavesti i navesti da posle samo jednog sastanka pomisle da su pronašle osobu sa kojom će provesti ceo život.

Iako ne spadaju u naivne znake Zodijaka, Ovnovi su brzopleti i lako gube glavu, jer su skloni maštarenju. Upravo te osobine navode ih da naprave pogrešnu procenu kada je reč o izboru partnera.

Ali, kad sretnu osobu koja će umeti da podrži njihova maštarenja i da ih u isto vreme suptilno drži na zemlji, Ovnovi mogu da budu sigurni da su pronašli pravu “drugu polovinu”.

2. Lav
Kad upoznaju osobu koja deluje mistično, zagonetno i neosvojivo, a uz to je fizički atraktivna i uspešna u poslu, Lavovi će lako “izgubiti glavu”. Krenuće u osvajački pohod i neće odustati dok predmet njihovih želja ne bude u njihovom zagrljaju.

Nažalost, Lavovi neretko nailaze na osobe koje samo glume da ih je teško osvojiti, a zapravo su “namazane svim bojama”. Ono što naizgled nude je ono što zapravo traže od Lava - misteriju, zagonetku, status u društvu i materijalno blagostanje. Dok se Lav osvesti, već je duboko razočaran, jer se oseća iskorišćeno i prevareno.

3. Ribe
Osobe rođene u ovom vodenom znaku zaljubljene su u samu ljubav, a uz to su i velike sanjalice i maštari, pa im nije teško da pronađu osobu kojoj će pripisati najlepše osobine i zavoleti je bez zadrške. Takođe, one su sklone platonskim ljubavima; osobe koje su Ribama “tiha patnja” često i ne znaju kakva osećanja Ribe gaje prema njima.

S druge strane, Ribe su izuzetno nesigurne, pa se neretko događa da se zaljube u osobu koja im pokaže makar i mrvicu naklonosti, ne ulazeći dublje u razloge pokazivanja te naklonosti. Kada shvate da “to nije to”, Ribe pate dugo i u tišini, jadikujući nad svojom nesrećnom emotivnom sudbinom.

U želji da niko u njihovom okruženju ne bude nesrećan, Ribe će “prosuti” svu ljubav ovog sveta pred osobu koja je u nekom problemu - u lošem braku, u poslovnoj krizi... Ali, nažalost, često naleću na emotivne manipulatore, koji samo koriste njihovu dobrotu i želju da vole i budu voljene.

Ono što Ribe razlikuje od ostalih znakova koji najčešće prave pogrešne emotivne izbore je poriv za osvetom. Možda se neće same potruditi da "zagorčaju život" onima koji su ih izdali na ljubavnom planu, ali će slavodobitno uživati kada saznaju da je osoba koja ih je izneverila od nekog drugog dobila ono što zaslužuje…

izvor:telegraf.rs

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.