Ova četiri horoskopska znaka najbolje kuvaju Ova četiri horoskopska znaka najbolje kuvaju FOTO: Shutterstock

Ova četiri horoskopska znaka najbolje kuvaju

Ako se pitate ima li talenat za kuvanje ili pečenje nešto s horoskopskim znakom, onda je odgovor – ima! I to jako mnogo! Najbolje kuvarice rođene su u ova četiri znaka.

Nekim horoskopskim znakovima su urođene karakteristike poput strpljenja, kreativnosti, veselja u isprobavanju i perfekcionizma – a sve to čini dobre kuvare. Otkrićemo vam koja četiri horoskopska znaka imaju najbolju podlogu za dobrog kuvara, piše "miss7.24sata.hr"

Bik

Osobe rođene u znaku Bika su vrlo usko povezane sa svojim čulima. Bikovi osećaju mirise i ukuse intenzivnije od drugih – jednostavno zato jer uzimaju više vremena za uživanje. Kad Bik stoji ispred šporeta - uključi sva čula.

Nikada neće poslužiti nezačinjeno jelo ili jelo s malo ukusa – jer ga je pre probao i kasnije začinio prema svim svojim čulima.

Rak

Rak voli da usreći svoje prijatelje i porodicu jelom koje je sam skuvao. Pri tome zna da koristi sve kulinarske trikove i finese. Međutim, tokom godina svlada nekoliko kulinarskih tehnika pa ih usavrši. Zato Rak neće poslužiti neke nove kreacije, nego "svoje jelo". I to s puno ljubavi za detalje.

Vaga

Vage vole da isprobavaju nove kulinarske tehnike i metode pravljenja jela. Pri tome se rado drže ludih recepata pa im jela uglavnom ispadnu sjajna. Ako im se ipak nekako ušunja neka greškica, onda će to jelo već sledeći put biti savršeno.

Jarac

Jarac za vreme kuvanja isključi glavu pa se opusti. To vredi i kod sečenja luka, ali i kod mešanja supe. Jarac pomno prati svaki korak pri pravljenju jela pa je pri tome vrlo pažljiv. Rezultat se na kraju itekako može fino osetiti.

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.